- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dark Archon #2953 üzenetére
Új fejlemények. Több ismerősönél is ugyan az a hiba lépett fel mint említettem. Minden ok nélkül rendszer megáll egér megy tovább, kis idő eltelik egér is megáll és OFF az egész gép.
Feltettük a 314.22 -őt és több óra eltelt minden rendben.
Elég nagy a valószínűsége, hogy a geforce driver okozta sajnos.. (vagy épp szerencsére).
(A gyártó fórumonán is egyre jobban jönnek a panaszok)Pedig reméltem az új WHQL-ben mindent javítottak amit kellett.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dark Archon #2951 üzenetére
Új kiegészítés. Beszéltem másik két haverommal és nekik is ugyan az a jelenség jött elő mint nekem (három független gépen) szűz windows-on, mindenki Geforce kártyás és Inteles.
A napokban kezdte kb amikor az új Geforce driver kijött nagyjából. Előtte probléma nem volt a géppel. A geforce driverek okoztak problémát de azt tudjuk hogy a 320-as problémákkal szenved.
Kizárólag a windowsban fagy le. (most néztünk utána, hogy többen freez azaz fagyással küzdenek. Szintén Geforce kártyával.
Ugyan ez a jelenségünk van: "I have a Asus 560 DCII Top and I had to uninstall 327 and go back to 314.22 because it just kept making my system freeze"
Sima egy darab GTX 560 Ti kártya van benne minden gyári órajelen van semmi tuning!
SSD, HDD tökéletes és 100% egyenként külön tesztelve, megnézve.
Feltehetően a Geforce driver okozza
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Az eddig tökéletesen működő számítógépem random lefagy csak úgy ok nélkül. Memória tesztet csináltam többet is (Memtest, Prime95) tökéletes 100%-os, főbb fontosabb hardverek tökéletesek látszólag semmi hiba. SSD 100%, HDD 100% osak. Játékok alatt is hosszú órákon át tartó multiplayer alatt sem jön elő semmi hiba . A Windowsban fagy le random. Újrahúztam a rendszert , de a hiba megint elő jött.
Amit tudtam fontosabb alkatrészeket teszteltem, most is tökéletes a gép arról írok. Egyszerűen random fogja magát és lefagy.Mielőtt bevizsgáltatnám mivel fogalmam sincs mi lehet a probléma , kérdezném hátha van ötlete valakinek mi lehet ez..
Asus P8Z77V-LX , komplett gép az adatlapon.
Köszönöm!
Szerk: Legújabb BIOS, Legújabb Driverek (Chipset, VGA) minden fent van mindenből a legújabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest