- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8 #2950 üzenetére
Több fontos adat kimaradt:
Mégis, milyen gyakran fagy le? Mert szerintem a legtöbbünk gépe eldobja magát havonta legalább egyszer, manapság ez már szinte természetes a gépek bonyolultsága miatt. Vagy a manapság divatos túlhajtás miatt, ez az első, amit szüntess meg, ha így volna.
Hogyan fagy le? Windows-ban csont merevre vált minden? Mert akkor valószínűleg memóriával kapcsolatos a hiba (hibázó RAM-ok, inkompatibilitás). Melegen ajánlott QVL szerinti RAM modulok használata az alaplapban. Persze én sem azt használok, hanem amit te, s úgy tapasztaltam, hogy 1333MHz-n küldve stabilabb a rendszer. Ha kékhalált kapsz, akkor az ottani információk kellenének. Ha restart van, akkor kapcsold ki az automatikus újraindítást és helyette meg lesz a kékhalál.
Van-e a gépben extra PCI vagy PCIex1 kártya? Ezek is okozhatják. Nekem például egy Audigy 4-et nem szeretett a rendszer.
Ezeken kívül persze akármi lehet, amit csak cserélgetéssel lehet megmondani. Emlékeim szerint az OCZ SSD-knek gyárilag van/volt valami gyíkjuk, én lehet, azzal kezdenék (klónozás HDD-re és teszt SSD nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest