- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxw11
csendes tag
Sziasztok! Úgy két hete elkezdett a win 7-es oprendszerem hirtelen kék halálozni, vagy esetenként lefagyni, főleg böngészéskor vagy amikor próbálok win frissítéseket letölteni és telepíteni, ezt a gépem egyszerűen nem bírja és lefagy. Tanácstalan vagyok, mivel az oprendszer jogtiszta, beállításokon hosszú ideje nem változtattam (max programverzión frissítettem), víruskeresés nem hozott eredményt, de még a teljes újratelepítés sem. Később feltettem a bluescreenview-et, ami ezt az eredményt mutatja minden kék halálkor: http://img38.imageshack.us/img38/3725/vglap02z.jpg
Sajnos nem értek hozzá, hogy ez mit jelent, a neten keresve se találtam konkrét választ, szóval hálás lennék bármi segítségnek, tanácsnak.
Elvittem egy helyi szervizbe is, de ott se találtak semmit, annyit mondtak hogy 1 órán keresztül terhelték a gépet és nem jelentkezett hiba, de ezek után azt hiszem át se lett nézve alaposabban.
Mit jelent ez a kód? Szoftver vagy hardverhiba lenne? És ha hardver, akkor itthon hogyan tudnám ellenőrizni hogy pontosan melyik a hibás alkatrész? A gépem adatai amúgy:
MSI 790GX-G65
AM3 AMD Phenom II X3 455 BOX
DDR 1333 Mhz 4096 DDR-III Kingmax Kit
Gigabyte GeForce GT220 1024Mb DDR3 PCIE
CODEGEN 3343-A11 400W
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest