Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kisfirga23

csendes tag

válasz sepsi0 #3539 üzenetére

Hali!

Hát... Aktiváltak. Kb 2 éve mikor vettem egy lapost akkor ahhoz kaptam eredeti kulcsot win7hez. Használtam is vele egy jó darabig. De amikor bejött a win8.1 akkor váltottam arra és azt már csak aktiválással tudtam eredetivé varázsolni. Előtte mindig "kalóz" verziót használtam és sose volt bajom vele. Bár nem is volt ilyen konfigom akkor... :D

Mikor összeraktuk a gépet(kb 2-3 hete) akkor eszembe is jutott hogy nekem van eredeti kulcsom és próbáltam úgy feltenni de akkor már bannolták vagy nem tudom...lényeg hogy már nem tudtam használni. :/ Szal win7nél is maradt az aktiválásos fejezet.

Értem mit mondasz...Nekem ez az első alkalom hogy ssd-t használok. Szal az ismereteim nekem még kiforróban van vele kapcs. De én ugye kipróbáltam olyan verzióba hogy kihúztam a HDD-t a gépből és csak az SSD-t hagytam érvényesülni és akkor is jött a Kék. Akkor mondom jólvan nem b.szol ki velem kihúztam az SSD-t és csak a HDD-t használtam arra telepítettem és utána is előbújt a Kék. :W

Persze a telepítést megelőzte az hogy "Teljes formázást csináltam"(Nem Gyors formáztam!) mind2 vinyót.
    A telepítés előtt még töröltem is a partíciókat és újra felosztottam. De úgyse akart megoldódni. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés