- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Kisfirga23 #3537 üzenetére
Szia!
A winek eredetiek, aktiváltak?
Nekem is volt a konfigjainkal (2db ugyan az a gép) kékhalál. Vettem 2db ssd-t és azokra raktam fel a win7-et.
Ezután jöttek a bajok. Ssd-re gyanakodtam. Hdd-n eredeti winek voltak, csak valamiért nem tudtam klónozni őket.
Mindent kipróbáltam, semmi....
Aztán egy kedves forumtársam aktiválta nekem a Windowsokat és láss csodát azóta (3 héte) nincs semmi baj.
A fura, hogy ugyan azt a telepítőt és aktivátort használtam eddig is (kb 2 éve) és sohasem volt ilyen hiba.
Mióta ssd van azóta volt ez, de az eredeti win megoldotta.....
Hallottam valami olyasmit, hogy az ssdben (némelyikben) van valami vírusvédelem, ugye az aktivátor meg vírusféle, legalábbis úgy viselkedik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest