- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Kisfirga23 #3537 üzenetére
Szia!
A winek eredetiek, aktiváltak?
Nekem is volt a konfigjainkal (2db ugyan az a gép) kékhalál. Vettem 2db ssd-t és azokra raktam fel a win7-et.
Ezután jöttek a bajok. Ssd-re gyanakodtam. Hdd-n eredeti winek voltak, csak valamiért nem tudtam klónozni őket.
Mindent kipróbáltam, semmi....
Aztán egy kedves forumtársam aktiválta nekem a Windowsokat és láss csodát azóta (3 héte) nincs semmi baj.
A fura, hogy ugyan azt a telepítőt és aktivátort használtam eddig is (kb 2 éve) és sohasem volt ilyen hiba.
Mióta ssd van azóta volt ez, de az eredeti win megoldotta.....
Hallottam valami olyasmit, hogy az ssdben (némelyikben) van valami vírusvédelem, ugye az aktivátor meg vírusféle, legalábbis úgy viselkedik..... -
Out
addikt
válasz
Kisfirga23 #3537 üzenetére
Üdv!
Sok segítséget nem fogok tudni adni ezzel kapcsolatban, mert NVidia kártyákban és meghajtóprogramjaikban semennyire sem vagyok otthon. A kártyához kaptál CD-t? Az azon lévő driverrel próbáltad? Általában ha mással nem is, de a hozzáadott driverrel szoktak működni a kártyák. Ha már próbáltad és nem megy, akkor szerintem keresd fel a videókártyád topikját, hátha ott fognak tudni segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest