- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
CoolMan #2442 üzenetére
Azzal néztem: [link]
VTX3D HD5670 1 GB X-Edition (Juniper) jelenleg a 12.11 Beta 7 van fent. Tegnap ez még 12.10 WHQL-el volt.
Igazából a videokártyával volt egy kis probléma ami lehetséges, hogy abból eredt, hogy a gyári átalakítót használtam, ami egy molex-ből csinál egy hat tűs vga tápkábelt. Azért kell ez mert a 350-es FSP-men nincs ilyen. Ekkor olyat csinált a kártya néha, hogy elment a kép, beakadt a hang majd a vga ventije felpörgött.
Kicseréltem a kábelt, azóta ilyet nem csinált. Csak 12.10-el olyat, hogy játszottam és elment a kép. De ki tudtam lépni alt+f4-el az asztalra. Majd utána tudtam játszani újra. Ezt néhányszor megcsinálta. Másiknap meg csinált egy GSOD-ot. Ma ismét csinált 12.11-el de erről nem készült dump. Lehet azért mert nem vártam, hogy mi lesz, hanem nyomtam egy resetet mikor elkezdett csíkozni.VGA hőfok rendben és random-szerüen jelenik meg a hiba van, hogy 2,5 óra van hogy 1 óra játék után. Tehát vagy elmegy a kép vagy fekete lesz vagy GSOD. Csak az az érdekes, hogy ez már a 3.ik kártya és az első kettő garis cseréje óta már a fél gép is le lett cserélve. Első két kártya olyan volt, hogy nem lehetett velük játszani. Elindítottam bármilyen játékot már jött is a GSOD.
Eddig ez a két dump-om van az előző kék halál egy instabil proci húzásból eredt... Most alapon van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest