- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
CoolMan #2442 üzenetére
Azzal néztem: [link]
VTX3D HD5670 1 GB X-Edition (Juniper) jelenleg a 12.11 Beta 7 van fent. Tegnap ez még 12.10 WHQL-el volt.
Igazából a videokártyával volt egy kis probléma ami lehetséges, hogy abból eredt, hogy a gyári átalakítót használtam, ami egy molex-ből csinál egy hat tűs vga tápkábelt. Azért kell ez mert a 350-es FSP-men nincs ilyen. Ekkor olyat csinált a kártya néha, hogy elment a kép, beakadt a hang majd a vga ventije felpörgött.
Kicseréltem a kábelt, azóta ilyet nem csinált. Csak 12.10-el olyat, hogy játszottam és elment a kép. De ki tudtam lépni alt+f4-el az asztalra. Majd utána tudtam játszani újra. Ezt néhányszor megcsinálta. Másiknap meg csinált egy GSOD-ot. Ma ismét csinált 12.11-el de erről nem készült dump. Lehet azért mert nem vártam, hogy mi lesz, hanem nyomtam egy resetet mikor elkezdett csíkozni.VGA hőfok rendben és random-szerüen jelenik meg a hiba van, hogy 2,5 óra van hogy 1 óra játék után. Tehát vagy elmegy a kép vagy fekete lesz vagy GSOD. Csak az az érdekes, hogy ez már a 3.ik kártya és az első kettő garis cseréje óta már a fél gép is le lett cserélve. Első két kártya olyan volt, hogy nem lehetett velük játszani. Elindítottam bármilyen játékot már jött is a GSOD.
Eddig ez a két dump-om van az előző kék halál egy instabil proci húzásból eredt... Most alapon van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest