Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyi19

őstag

válasz CoolMan #2442 üzenetére

Azzal néztem: [link]

VTX3D HD5670 1 GB X-Edition (Juniper) jelenleg a 12.11 Beta 7 van fent. Tegnap ez még 12.10 WHQL-el volt.
    Igazából a videokártyával volt egy kis probléma ami lehetséges, hogy abból eredt, hogy a gyári átalakítót használtam, ami egy molex-ből csinál egy hat tűs vga tápkábelt. Azért kell ez mert a 350-es FSP-men nincs ilyen. Ekkor olyat csinált a kártya néha, hogy elment a kép, beakadt a hang majd a vga ventije felpörgött.
    Kicseréltem a kábelt, azóta ilyet nem csinált. Csak 12.10-el olyat, hogy játszottam és elment a kép. De ki tudtam lépni alt+f4-el az asztalra. Majd utána tudtam játszani újra. Ezt néhányszor megcsinálta. Másiknap meg csinált egy GSOD-ot. Ma ismét csinált 12.11-el de erről nem készült dump. Lehet azért mert nem vártam, hogy mi lesz, hanem nyomtam egy resetet mikor elkezdett csíkozni.

VGA hőfok rendben és random-szerüen jelenik meg a hiba van, hogy 2,5 óra van hogy 1 óra játék után. Tehát vagy elmegy a kép vagy fekete lesz vagy GSOD. Csak az az érdekes, hogy ez már a 3.ik kártya és az első kettő garis cseréje óta már a fél gép is le lett cserélve. Első két kártya olyan volt, hogy nem lehetett velük játszani. Elindítottam bármilyen játékot már jött is a GSOD.

Eddig ez a két dump-om van az előző kék halál egy instabil proci húzásból eredt... Most alapon van minden.

Új hozzászólás Aktív témák