Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #1689 üzenetére
Nos szóltak sracok , hogy kaptak más elnevezésű memót , nézzem meg ... na mondom zsír
Ó nagy öröm , ki-be csere a szükséges állítások után ...
Hoppsza nem indul windóz ... sőőt kékhalálozik- anyád... Resi 1333MHz és itt jó
[technikai adatai] ez valóban XMP1600MHz - csak épp nemigazán akarja vinni a drága - haldoklik akárhova állítottam... se fesz sem időzítés hangolással nem hajlandó stabilan hiba nélkül menni ...
Sajna nem mind az ami , maradt az eredeti amit fentebb már írtam , az stabilan tökéletes megyen - tehát 880G Extreme3 alaplapba rossz választás [emez] !
-
voyi
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #1689 üzenetére
Nekem KHX1600C9D3K2/4GX ramom van,szóval annyiban más,hogy X.M.P-s az enyim(extreme memory profile) és 4 gb-os.
Ugyanez volt a hiba nálam akkor mikor rosszul voltak beállítva az időzítések, poénból kipróbáltam megy-e 1333mhz-en cl7ben
Ugyanúgy a windows logóig eljutott,aztán újra is indult egyből az egész gépem.
1600mhz-en is sajna instabil volt(kékhalálok tömkelege,egyéb fagyások). Valszeg ez annak tudható be,hogy mivel amd gépem van,az alaplapomnál az 1600/1800/2000 mhz-es memória órajelek már tuningosak ,a procim (phenom 2 955) memóriavezérlője alapesetben max 1333mhz-en tudja meghajtania ramokat tuning nélkül, a specifikációja alapján. Szóval most ezen az órajelen vannak nálam a ramok,cl9ben,pont azokkal az időzítésekkel,amik neked is vannak.
Mindazonáltal inkább érdemes olcsóbbért venni szerintem 1333 mhz-es ramokat,mivel ahogy tapasztaltam kb semmi különbséget nem észlelek az 1600 és 1333 mhz között. Persze vásárlás előtt jobban utánajárhattam volna,mer akkor spórolhattam volna valamennyit a ramokon,de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest