Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• voyi

aktív tag

válasz _DiEGO_ #1689 üzenetére

Nekem KHX1600C9D3K2/4GX ramom van,szóval annyiban más,hogy X.M.P-s az enyim(extreme memory profile) és 4 gb-os.

Ugyanez volt a hiba nálam akkor mikor rosszul voltak beállítva az időzítések, poénból kipróbáltam megy-e 1333mhz-en cl7ben :DDD Ugyanúgy a windows logóig eljutott,aztán újra is indult egyből az egész gépem.

1600mhz-en is sajna instabil volt(kékhalálok tömkelege,egyéb fagyások). Valszeg ez annak tudható be,hogy mivel amd gépem van,az alaplapomnál az 1600/1800/2000 mhz-es memória órajelek már tuningosak ,a procim (phenom 2 955) memóriavezérlője alapesetben max 1333mhz-en tudja meghajtania ramokat tuning nélkül, a specifikációja alapján. Szóval most ezen az órajelen vannak nálam a ramok,cl9ben,pont azokkal az időzítésekkel,amik neked is vannak.

Mindazonáltal inkább érdemes olcsóbbért venni szerintem 1333 mhz-es ramokat,mivel ahogy tapasztaltam kb semmi különbséget nem észlelek az 1600 és 1333 mhz között. Persze vásárlás előtt jobban utánajárhattam volna,mer akkor spórolhattam volna valamennyit a ramokon,de ez van.

Új hozzászólás Aktív témák