- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #4553 üzenetére
És még egy dolog... az imént már másodszor fordult elő a "gép nem reagált semmire, ismét a főkapcsolóval tudtam csak leállítani." szituáció.
Az egyik pillanatról a másikra megszűnt az internet kapcsolat, majd már mindenre különféle Win32-es hibaüzeneteket dobált (pl. "tasmgr.exe is missing"). A legkülönfélébb rendszer komponenseket nem találta, bármit is próbáltam elindítani (pl. Total Commander), illetve a már megnyitott levelező programban bármire kattintottam, kiírta, hogy nem találja a program elérési útvonalát.
Mintha egy "varázsütésre" a Windows elfelejtett volna futtatni bármilyen rendszer komponenst, és nem volt képes elindítani bármilyen alkalmazás. Természetesen már a szoftveres lekapcsolás sem működött.
Egyre jobban aggaszt, hogy mi a fene ez az egész!?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest