Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Milyen BIOS van jelenleg az alaplapodon? Én is amondó vagyok, hogy első körben egy BIOS update kellene, amennyiben nem 1.50 van fenn. Ha 1.50 van fenn, akkor viszont hardverhiba lesz, mivel azt írod sok op. rendszerrel próbáltad már és mind hibára futott valamilyen szinten. Sajnos a dump fájlaidat nem tudom megnézni melóhelyen.
Más: Mostanában annyit foglalkoztam ezzel a BSOD topikkal, hogy a karma megbüntetett és az otthoni gépem is dobálja a kékhalálokat altatáskor. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE, ezt kaptam tegnap és az eseménynaplóban az nvstor64-re hivatkozik. Lecseréltem az Nforce drivert, de ma reggel megint nem tudtam altatni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest