- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Nos, hosszas tesztelgetés és próbálgatás után a tapasztalatok a következők:
Memóriatesztet futtattam, melynek eredménye az volt, hogy ha minden modul bent volt a gépben, huszon X százaléknál kiírta hogy valószínűleg hiba van, vegyem fel a kontaktot egy szakemberrel.
Aztán hogy kiderítsem melyik modullal van baj, külön, egyenként teszteltem őket, melynek eredménye, hogy nem észlelt hibát a rendszer a memóriáknál.
2 pár memória sínt használok, az egyik a már említett Corsair Dominator 2x2 GB-tal, a másik szett pedig a már szintén említett Patriot 2x4 GB-osa. Egy-egy párt betéve még letesztelem a rendszert, mert az még nem volt eddig. Remélem okosabb leszek. Ebben a pillanatban nekem úgy tűnik, hogy az alaplap memóriafoglalatainál lehet a gond.
További érdekesség, hogy a rendszert újratelepítettem, és jó ideig (1 hét) nem jelentkezett probléma sokszori erősítő ki-bekapcsolgatásra sem. Már nagyon megörültem, hogy lehet csak ki volt csúszva valamelyik memória modul és sikerült megoldani a kérdést, de ezek szerint nem. A legutóbbi kék halál egy Lightroom és Photoshop páros használata közben jelentkezett, az erősítőnek köze nem volt hozzá. (egyébként az új rendszerre természetesen a legfrissebb videokártya driver-t telepítettem)
Most épp nem vagyok otthon, de készítek róla screenshot-ot és beillesztem majd ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest