- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
nyár eleje óta random időközönként kékhalálozik a gépem.érdekes módon mindig böngészés közben borul meg.például úgy kezdte,hogy a gmailbe beléptem és ha egy bizonyos dologra kattintottam,akkor rögtön bedobta a bluescreent.ezt el is játszottam vagy 4-5x egymás után.akkor valahogy javítottam ezt a hibát az alapján,amit kiírt a rendszer.ezt követően már valami atikmpag.sys-re hivatkozik,de értelmes megoldást nem tudtam kiguglizni. w8 64 bit van a gépen,konfig az adatlapomon,driverek,frissítések frissek.tuning nincs.
vadonatúj hardver (7770 kari) még télen került be,így nem tudom az-e a lúdas.most feltettem a bluescreenview-t,de sokra nem megyek vele egyedül.ha valamit másoljak be belőle,akkor szóljatok.köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest