- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Olyan problémával fordulok ide,hogy az utóbbi hetekben folyamatosan BSOD-t kapok bizonyos játékok közben,mindig ugyanannál a pontnál,illetve résznél. (X-COM,új DmC stb.) Egyébként nincs probléma,tehát más gameknél nem adja ki+normál használat,netezés közben sem. Mellékeltem róla a képet,minden kékhalálnál az atikmdag.sys-re hivatkozik.
Az interneten utánanéztem,és gyakorlatilag mindent kipróbáltam szinte amit ott írtak,tehát : BIOS driver frissítés,Legfrissebb VGA driver + Driver Sweeperes varázslás,CCC-t nem telepítettem (de ez sem oldotta meg a gondot),MeMtest + VGA Futuremark+memóriateszt lefuttatva (hibamentes mindkettő), RAM időzítések eredetire állítása+feszültségértékek változtatása, Monitor driver frissítése, Végül pedig ma újraraktam a Windowst egy C meghajtó formatálással,de a helyzet változatlan...
Ami maradt lehetséges opció még,hogy full formattal rakom újra a gépet,illetve,hogy másik memóriát és VGA-t probálok ki,de előbbit szeretném elkerülni,utóbbira pedig jelenleg nincs lehetőségem.
Kérném,aki találkozott már a problémával,vagy tud rá megoldást,minél hamarabb jelezze!
Előre is köszönöm a segítséget!Ja,és végül a gépem adatai:
Processzor: AMD Phenom II X4 965 3.8 GHz (OC) AM3 BOX Black Edition + COOLERMASTER Hyper TX3 EVO CPU-hűtő
Memória: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz LP
Videókártya: VTX3D Radeon HD 7850 X-Edition 1GB GDDR5 RAM OC
Alaplap: ASROCK 960GM/U3S3 FX AM3+
Merevlemez: WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3
Tápegység: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
Monitor: Dell UltraSharp U2212HM (21,5'')
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest