Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abigail
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja kapom a képen látható hibakódokat felváltva, számtalanszor telepítettem már újra, portalanítottam a ram slotokat is. Kétszer is futtattam memtest86+t, semmiféle hibát nem talált egyik alkalommal sem. Eleinte a gép csak boot közben, a "windows indítása" felirat közben indult újra, mostmár működés közben is megadja magát a rendszer időközönként. Többfajta oprendszert is kipróbáltam, kétlem hogy azzal lenne a gond, driverekre gyanakodtam először, hogy talán a gyári cd-kről feltelepülőkkel van gond, ezért netről leszedtem őket, egy ideig megintcsak jó volt, pár óra elteltével pedig újra kékhalálok sorát kaptam.
Kérlek segítsetek
na meg... win7 ultimate 64bites rendszer, athlon 64 x2 5000+ cpu, 4giga ram(ugyanaz a típus, gyártó stb dual channel technologival), asrock n68c-s ucc alap, gt220 1Giga videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest