- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abigail
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja kapom a képen látható hibakódokat felváltva, számtalanszor telepítettem már újra, portalanítottam a ram slotokat is. Kétszer is futtattam memtest86+t, semmiféle hibát nem talált egyik alkalommal sem. Eleinte a gép csak boot közben, a "windows indítása" felirat közben indult újra, mostmár működés közben is megadja magát a rendszer időközönként. Többfajta oprendszert is kipróbáltam, kétlem hogy azzal lenne a gond, driverekre gyanakodtam először, hogy talán a gyári cd-kről feltelepülőkkel van gond, ezért netről leszedtem őket, egy ideig megintcsak jó volt, pár óra elteltével pedig újra kékhalálok sorát kaptam.
Kérlek segítsetek
na meg... win7 ultimate 64bites rendszer, athlon 64 x2 5000+ cpu, 4giga ram(ugyanaz a típus, gyártó stb dual channel technologival), asrock n68c-s ucc alap, gt220 1Giga videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest