Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racsi1
csendes tag
Hali!
Én is ilyen újraindulási problémával küszködök. Egy hetes a gépem belseje (alaplap, proci, mem, hdd, vga). Eddig símán ment minden, de most időnként újraindul. Amikor először előjött, akkor vagy ötször újraindult, mire sikerült megállapodnia. Azután ment megint órákig. Ma egész nap ment, délután vidót digitalizáltam, majd renderelés közben megint újraindult. Azóta megint megy folyamatosan. Közben csináltam memtestet kb. egy órán át, semmi probléma. Amúgy a gép EPOX 9NPA Ultra alaplap, Athlon 3500+ proci, MSI NX6600 VTD256EH vga. Most kikapcsoltam az autómatikus újraindulást. Ha megint elősön a hiba, majd jelzem a hibaüzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest