Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Jó kis fórum strandoló csajokkal.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
***HG***
aktív tag
válasz DeltaPower #37089 üzenetére
Ezt inkább nem kérem köszönöm. Kicsit elegem lett mostanában a xar vinyókból. (Nem a tiedet minősítettem hanem a saját 3 vinyómat amik behaltak.)
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #37089 üzenetére
Árat nemtok rá mondani, mennyit érne neked?
nem vagy lokál forumozó? Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
Ehhez mit kell bedobni?
Hozzaszolasokban ott van valami roofie tabletta...de nem vagyok jol kepzett ezekben, nem tudom az mi...
-
DeltaPower
addikt
válasz ***HG*** #37073 üzenetére
Hogy mi baja? Gőzöm sincs, sentinelben nem 100/100. Külső rackben használtam és időnként úgy lerakta magát sleepbe hogy 5 perc alatt éledt fel. Mondjuk van már benne pár ezer üzemóra. Árat nemtok rá mondani, mennyit érne neked?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
Miért van ennyi retard Kecskeméten?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Elesik vajon?
...
-
daninet
veterán
Valaki keresett univerzális autós tartót telefonhoz: 20ft-os megoldás:
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
***HG***
aktív tag
válasz DeltaPower #37069 üzenetére
Asztali gépbe kellene 3,5" de nem lenne baj ha hibátlan lenne. Mi baja van és mennyibe fájna?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
válasz daninet #37064 üzenetére
Hát.... ha blade 3 + max 10k szerzel nekem egy 4S-t vagy egy 5-st... természetesen karcmentes, müködő állapotban... akkor legyen....
Amúgy 5-s itt is van annyi mint a szemét... csak nem adják oda, kizárólag céges ügyben tesztelni, de annak nem sok értelmét látom...
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz ***HG*** #37065 üzenetére
Kicsit konkrétabban? 2,5-3,5", ide-sata? Van egy fölös 120-as 3,5" ide samsungom, nem 100/100-as, de még használható.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
válasz ***HG*** #37065 üzenetére
egy 160-as van, de csak külső házzal együtt eladó.
-
daninet
veterán
-
***HG***
aktív tag
Hello emberek!
Szükségem lenne egy vinyóra a lehető leghamarabb. 80 - 250Gb minél olcsóbb annál jobb.
Hajrá!
-
Outlander
addikt
Van valaki, akinek NEM androidos rendszerű a telója, de max 2 éve jelent meg?
Pl win 7-8 , vagy Symbian Béla?!
Az dobjon már egy privit....
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Nem van , valakinek eladó micro usb - usb a.... kábele több db is akár?
Pici pénzért, max sör/db... esetleg tudok adni cserébe, szinte mindenféle másik kábelt.
A microusb nálam fogyóeszköz... mindig elhagyok itt-ott amott, kocsiba is kellene... azért kellene minimum 3.
-
D@ni88
addikt
-
csaszi72
senior tag
Ilyen nem lesz MonacoBAN
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #37046 üzenetére
Jah hulyek ezek...soha nem dolgoznak de ilyenkor elindulnak mindenhova mintha muszaj volna...
...
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #37047 üzenetére
Ennyi pénzért, sztem kettő egy tárrás...
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #37047 üzenetére
öccá giga vagy fél terra.... má nem emlékszem
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #37033 üzenetére
En kerlek dolgozok...kemenyen
En csak itt dolgozok...ugayn edzettem kemenyen de akkor penzem nem volt...most abbahagytam par honapja...neha kardiozok (heti 2-3x) es tenisz...ennyi sportot hagytam magamnak azert
Majd ha adnak jobb poziciot ujra elkezdem de a jelenlegi mellett nem igazan van kedvem erolkodni...eleg a munka kozbeni sport...
Jah amugy itt valami unnep ize van...alig van ember az utcakon...a teremben meg jo ha vannak 10-en......
-
csaszi72
senior tag
Van egy ILYENEM círka fél éves.
Eladjam?
Két hónapja be sem kapcsoltam.......[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Most szólt a lyányom, hogy mit kap tőlem gyereknapra?
Mondom, ha nem vigyáz, akkor két nyaklevest.
Ma van gyereknap?"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
faragojof
őstag
válasz Outlander #37027 üzenetére
Gondoltam ott vannak, akik nincsenek itt.
Hummer mountaine bike!
Kínai bringa, le sem tagadhatná hol született.
Szállítás előreláthatólag június tizenhatodikán, addigra csak összegyűlik a minimum rendelhető darabszám."Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
A fiúk a bányában dolgoznak...
"Formicate Under Command of the King,,
-
TeeBee73
veterán
Másnap!
Izé.
Első!"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Devid_81 #37019 üzenetére
Nézd meg a Lakott sziget 1/2 filmeket (az első a YouTube-on két részes), ha végignézted őket (ha kibírod, mert eléggé "Mad Max-es"), kíváncsi lennék a véleményedre róla...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #37018 üzenetére
Siman!
Neztem Stallone uj filmjet ezt a bullet to the head vagy mit...de gyerekek ez valami undoritoan fos egy valami...meg van belole 20perc de ennek a filmnek mar nem ad ertelmet semmi sem...mindegy majd holnap befejezem azert....
-
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #37017 üzenetére
Zárható
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #37009 üzenetére
Az van, hogy eredetileg harmat akartam linkelni...de valahogy megint nem nagyon neztem ra szerkesztesi idon belul a dolgokra, igy mintha ketto egyforma lenne...nah mindegy, szoval abba a kettobe biztos szerelmes vagyok, a harmadikat most nem kapjatok meg, mert abban a tudatban vagyok, hogy a harmadiktol konnyen bajban banbanban...
...
-
csaszi72
senior tag
válasz God Vazzeg #37004 üzenetére
ööööööööööö
IGEN Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #36980 üzenetére
Egyik a tied lesz!
De mar valaki irt nekem itt priviben is, hogy kell neki...viszi/vinne itt mindenki ezeket ugy latom!...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest