Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Na visszatért az eredeti Grande úgyhogy visszaváltozunk
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #11292 üzenetére
Kérem, ne beszéljen velem ilyen hangnemben... èn sem sértegettem önt...
Amugy meg menj a picsbe, hüle kötsög, nem is megyek ma, meg egyébként is még be kell szolnom 1-2 kötsögnek pár topickba, meee nagyon elkanászodtak!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Kérek engedélyt, meghunyászkodni!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz bartucc #11287 üzenetére
A fék a gyávák menedéke...
Deltapower: Ettől én is szoktam tépni a hajam, csak én autószerelés közben. Mikor tudom, hogy valahol van otthon olyan alkatrész ami kell csak az istennek sem találom meg. Aztán mikor veszek másikat akkor rögtön előkerül a g.ci.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz WunderKinder #11261 üzenetére
Tegnap engem is sikerült felidegelni a bicajszereléssel, tartottam egy kisebb leltárt a bicajos szerszámok közt. Anno megvettem vagy legyártottam minden spéci szutykot (láncbontó, racsnileszedő, monoblokk-behajtó, hajtókar-leszedő), az utolsó használat óta a racsnileszedő és a monoblokk-behajtó ismeretlen helyre költözött
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
faragojof
őstag
Egy kis lazulás, a sok pörgésre..
bartucc: Vótmá! 'sszem george linkelte valamelyik nap.
"Formicate Under Command of the King,,
-
bartucc
addikt
Hát ha GrandeP most se jelenik meg, akkor monnnyonle, nem lesz ő már President.
Hanem csávó tud valamit, csak azt nem, hogy hol a fék, de a lényeg, hogy megoldotta.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
faragojof
őstag
Asszem megvakultam...
-
faragojof
őstag
válasz george11 #11277 üzenetére
Szendvics..ek. Sok szendvics... Sok-sok szendvics. Éhes vagyok.
MOD:
Találtam egy muslicát. A monitoron pönölt. Megütöttem kicsit,,, Nem kell új monitor, megkíméltem.
MOD2:
Azért ahogy elnézem, kell némi takarítás. Nem vagyok tisztában az erőmmel.
[ Szerkesztve ]
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #11279 üzenetére
Inkább azt mondanád: "fogd be a szád egy üveg sörrel"
Melles-leg én is éhes lettem...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
-
-
george11
addikt
nyalván én lettem az utolsó ...
grandeP fosik írni, faragojof, nemtom mit csinál(de azt szarul), én meg tolom a sört, mintha muszáj lenne
mod: épp mostbasztamvertem le a samsung mindentbíró por/ütés/vízálló telefonját laza 180cm-es magasságból , de köszöni jól van
+tényleg frankó cucc... a vizet bírja alsóhangon 30 percig 1 méterend víz alatt, az ütés/por témára még nincs eredmény, de azt le sem szarja, ha 170 magasról lek@rom a betonra nagy lendülettel (ellenben a karcokat gyűjti össze elég siralmas mértékben)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
Memóriakártyák eladók!
Bontott
Micro SD 8GB SDHC Class 4 Ateam 1800FtMicro SD 16GB SDHC Class 6 Samsung 4200Ft
Micro SD 4GB SDHC Class 4 Kingston 1200Ft
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
faragojof
őstag
"sszus egy csomó látens grandepí!
Ezekután hogy nézzem, hogy mikormejikaz?Ááá erre nem is tudok mit mondani. Csak egyet. Én nem otthoniszok...
De időben hazaérek."Formicate Under Command of the King,,
-
george11
addikt
"kapcsúdlemá'
ahelyett, hogy segíné itt nekem b@zmeg, vagy kiabáná teis vagy mittudomén, hogy s
sikerüjjünvalami "
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #11266 üzenetére
A k@rvaanyázás az egy valódi dolog ám ... még anno csikó autószerelő koromban tanultam meg a mesteremtől, hogy, ha nem akar egy csavar/anyag meglazulni, akkor káromkodni kell masszívan a lazítás közben, és engedni fog. A lényeg, hogyha közben káromkodsz, akkor megfeszül a rekeszizom, és nagyobb erőt tudsz kifejteni(tényleg működik ám )
a kib@szott nyárivillám húzza szét húúzza szét az egésznek a büdös p@csáját ő már expert user"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #11265 üzenetére
Én azt tanultam meg, hogy "előbb vagy utóbb minden szerszámból kalapács lesz"!
És a tapasztalat azt mutatja, hogy ami nem megy erővel, (majd még több erővel) azt jól le kell k. anyázni és engedni fog.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
válasz george11 #11262 üzenetére
Avagy: "ha nem megy erőltesd, ha akkor sem megy, akkor keress egy nagyobb kalapácsot "
eztiselbasztam
mod: izéé ... ha jár errefelé valami mod(LOL 0-24-ig figyelgetnek ), akkor mondjon már rá valamit, hogy azt le lehet-e írni, hogy:
buzi, elbasztam, picsába, meg ilyenek, vagy kell bele a @ az "A" betű helyett. Ha nem, akkor megkönnyítené sok ember életét itt a topicban.[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #11260 üzenetére
Egykor a siroki motorostalálkozón Gazember koncert előtt/alatt jól beb@xtunk haverral jóféle egri bortól.
Utána jött a Deák Bill Gyula egy ezeröcsivel, majd nyomott egy (biztos) fantasztikus koncertet.
Régvót' jóvót' igazvót'...[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #11261 üzenetére
Vegyél BETA szerszámokat, és nem fog törni semmi, max a kezed
Avagy: "ha nem erőltesd, ha akkor sem megy, akkor keress egy nagyobb kalapácsot "
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz M_o_g_y_i #11259 üzenetére
Ez is elég jól bírja a gyilokot.
Mondjuk ezt a buzi bicikliszerelést nem nekem találták ki. Már eltörtem egy fogót meg két villáskulcsot. Ezekkel a köcsög összevissza menetekkel a sírba tesznek. Mondjuk kitekertem a középcsapágyat is ami az ellenkező irányba engedett volna.
Kézzel raktam föl a gumit, szerintem túlélte.[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
aki nem ismeri, az még túl fiatal ebbe a topicba
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #11253 üzenetére
Mondjuk a 6/7-es lánc még masszívabb cucc, mint a 8/9/10 fokozathoz készültek.
OK, akkor stipistopi!
szerk.: akkor szétb...tad a külső drótperemét is?[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #11257 üzenetére
Nem baj az, ha szőrös ... úgy férfias
Mármint azt akartam mondani, hogy pont fasza, hogy az öcsém épp tegnap vett két új külsőt-belsőt a bringájára"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
WunderKinder
aktív tag
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #11251 üzenetére
Belsök hogy állnak esetleg? Vagy nekiestél, mint tót az anyjának bontáskor, és a járulékos veszteséget növelik?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
WunderKinder
aktív tag
válasz george11 #11254 üzenetére
Okés viszek
vazelintsört.A felnit nem is kerestem, csiszoltam még a kupakokból és berugdostam őket a helyükre. Ezekkel a matricákkal ritka fosul néz ki az egész. Majd ha lesz időm esztergálok a helyére sima fedelet alumíniumból, az anyag már meg is van hozzá (elméletileg) meg kitaláltuk a rögzítését is. Meg ismerek egy csávót aki olcsón és jól felpolírozza
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #11246 üzenetére
Gyere nyugodtan. Tárt
farpofákkalkarokkal várlakjahh: a felnit sikerült megtalálni?
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #11249 üzenetére
Amúgy egy erősebb fogóval szét lehet szedni, ha ugyanez megy rá vissza (de ha nem akkor is) egy patentszem a megoldás.
Ha fizuig ráér, átveszem a külsőket. Mennyire használtak?[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz bartucc #11250 üzenetére
Ez is új lesz ha elkészül végre.
Juteszembe ha valakinek kell van két mtb külsőm ilyesmi csak fekete 26x2.00 Alig volt használva, 1k-ért elviheti a kettőt akinek kell.
Meg van két komplett mtb kerék (első+hátsó, 6-os fogaskeréksorral), kopott agyakkal aki tud vele valamit kezdeni elviheti 1 sörért -
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #11249 üzenetére
Igen, én is így jártam előző bringával, szétszedtem, hogy felújítsam, és végül gazdasági okokból egy új bringa lett helyette.
Egyébként nem lehet hogy GrandeFőtrollP durcis lett a Ph!-re simán? Vagy él még benne a régi vírtus?!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #11246 üzenetére
Sikerült maradandót alkotni a vázon?
-
bartucc
addikt
válasz M_o_g_y_i #11244 üzenetére
Ja, nem azért, simán egyre b@zisabnak találtam, minél többet néztem, még a fórumhoz képest is.
Ja, értem, valami olyat kellett volna alkotni, hogy én is két hetet kapjak. Na, valakinek innen nem halt meg
hörcsögetengerimalaca, amit ki akar posztolni?[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #11236 üzenetére
Van ám
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #11236 üzenetére
Bicajhoz?
-
WunderKinder
aktív tag
Valakinek van láncbontója kölcsön? Természetesen sörért vagy fagyiért.
-
bartucc
addikt
-
aXXon
őstag
GrandeP for president!
Szabadságot mártírBANt halt társunknak!!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
válasz chipi-85 #11229 üzenetére
Bááááh már a foszforeszkáló síkosító is kezd lemerülni ... alig látni benne az erőspista darabkáit. Itt ma már nem lesz buli
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #11226 üzenetére
Van egy komplett black&decker fúrógépem. 20-ért viheted
-
Norb3rto
őstag
válasz Jodanovich #11226 üzenetére
Akad mire kellene
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Jodanovich
senior tag
Van valakinek eladó komplett gépe 20 ezer forint körül?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
george11
addikt
"sszátokmeg várjuk itt, mint 99-ben a világévégét, és tessék ... b@szik jönni
-
alázógyík
addikt
De egydologra jár az eszetek.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #11212 üzenetére
Szerintem írja a beszédét.
Zsebkendőt mindenki vegyen magához.
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #11211 üzenetére
-
alázógyík
addikt
Azt tudjátok, hogy nemsokára eljőőő az IDŐŐ!
"
GrandeP
(* A felhasználó jogait az Alapelvek durva megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztettük!)
(Az eltiltásból hátralévő idő: 0 nap, 00:08:07) " -
csaszi72
senior tag
akko most el kell dobnom a tutkerajos avatarom?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
george11
addikt
GrandeP
(* A felhasználó jogait az Alapelvek durva megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztettük!)
(Az eltiltásból hátralévő idő: 0 nap, 00:38:27)A helyzet fokozódik
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #11200 üzenetére
A szomszédom is így nyomta elment nyaralni az annyáékkal, a csaj meg itthon marad, hogy legyen, aki megsétáltatja a kutyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest