- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
És honnan tudod h az van pont olyan vastag h elférjen benne, és el is fér, mivel tartod me, illetve az eepc vagy 1 kg, ez meg 100 gr-ra van hitelesítve... x száz darab papír...
Sztem jobban jársz, ha házilag csinálsz egyet hozzá...
Mellesleg Yiskben a meki mögött, lehetnek ilyesmik... vidd magaddal a gépet is, h egyből belepróbálja...
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
Ezúton is köszönöm a Teknősbrekit Titko bácsinak... bár nem nyuszi, de örültek neki!
-
bsh
addikt
ilyesmit látott valaki kecskeméten valahol?
-
felora:)
tag
keresek dsl modemet. ajánlatokat várook.
-
gabe_
őstag
na mentem dolgozni...
-
Jeti1
tag
válasz
alázógyík #34181 üzenetére
Én olyan 15 000 Ft környékére saccolnám a több éves használat miatti leharcolt állapota végett. Nyilván működőképes, de nem hibátlan. Néha zörög a ventilátor, az Enter és a Tabulátor billentyűzet eléggé leharcolt és a a kijelző nyitását végző rész az egyik oldalon elrepedt, ezért óvatosan kell kinyitni azt, és becsukni.
Azért érdeklődöm, mert nem tudom, hogy egyáltalán megérné-e eladnom. Mondjuk, ha 5000 Ft-ért tudnám csak eladni, lehet jobban járok, ha elteszem és szükség esetén használom. -
Jeti1
tag
Szerintetek érdemes eladni egy több éves Lenovo 3000 C100-as adatlap laptopot? Körülbelül mennyit érhet most? Az eredeti adatokhoz képest annyiban más, hogy 2 GB memória van benne.
-
csaszi72
senior tag
Az amerikai férfi felhívja orosz barátját:
A: Te nézem a tévébe hogy nálatok – 100fok van!
O: Az nem lehet, (az orosz megnézi a hőmérőt) itt az van hogy -30fok.
A: De most nézem hogy nálatok -100fok van és az emberek vacognak.
O: De akkor is -30fok van!
A: Most nézem ahogy a madarak esnek le a fáról…
O: Jah hogy kint, ott lehet...és hogy jól induljon a nap:
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje mindig mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Zsuzsa - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej.
- Azt gondolom, hogy kurvára nem hozol szerencsét! -
george11
addikt
Még pár év a mostani felállással, és nálunk is lesz ilyen [link]
-
george11
addikt
-
akom
őstag
-
daninet
veterán
esti fejnélküli csaj
-
fero02
nagyúr
válasz
alázógyík #34164 üzenetére
A remény hal meg utoljára!
Tudom, h elég nagy difi van a két fajta lemez árai között, de vkinek van egy kurvára fölös (pl 80 gb-os) noti vinyója (és nem fillérbaszó), viszont pont egy vinyóra van szüksége, akkor akár megoldható a csere is.
De hát mondja, h mit gondol és megbeszéljük.
-
bubi92
őstag
válasz
bubi92 #34159 üzenetére
jah és van egy Wacom Bamboo Pen rajztáblám is.
-
bubi92
őstag
Lenovo y560 i3 majdnem, hogy karcmentes állapotban eladó!
-
fero02
nagyúr
Nincs vkinek sata-s noti vinyója eladó sorban?
-
J.J. András
őstag
-
titko
tag
Magyarországon, csak a behívást szüntették meg, a sorkötelezettség maradt. Csak 2004 óta nem volt semmi dolga senkinek. Nem volt sorozás. Hát most lesz
Más.
Nem érez valaki olthatatlan vágyat, hogy tulajdonosa legyen egy vagány ékszerteknősnek?
4 éves nem agresszív, haláli jószág. Csak velem együtt már elég sok állat van, a gyerek meg szeretne halkat, így a tekinek új gazdit keresünk. -
bubi92
őstag
max pene-re ki emlékszik?
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #34136 üzenetére
FAKE az egész
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #34132 üzenetére
faszt.. egy hónapig szoptam egy ismerős webshopjával, és ezt kaptam.. végülis hálás lehetek mert 40ezer plusz egy ilyen, illetve magamnak soha nem venném meg, de ha pénzt kapok jobban járok
és a gerber az összes alkatrészét gyártja, bármi elromlik, kicsorbul stb cserélhető egy torziós kulccsal adtak is hozzávót ilyen lidlis csodám is, de egyszer majdnem levágta az ujjam mert becsukódott, kibaxtam a kukába
szerencsére nem volt éle
-
TeeBee73
veterán
-Mi a különbség egy autógumi, és 365 db. használt óvszer között?
-Az autógumi "Good Year", kotonok pedig "Very Good Year" -
akom
őstag
Srácok, és GrandeP!
Mondjatok már pár oldalt, ahol kötelezőt lehet kalkulálni, és nem kérdezi meg hogy mekkora lakásban lakunk.... vicc... minek kell azt nekik tudni?
-
GrandeP
addikt
-
bsh
addikt
be kéne írni a moderálós totyikba, hogy a csávót baxxák ki egy 12 órára, amiért nem használja a szerkesztés gombot
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #34111 üzenetére
Az hagyján, de én meg a nemzet kiváló orvlövésze voltam, kecskeméti hadkiegtől van emlék érmem meg lapom, nem is egy...
-
george11
addikt
-
george11
addikt
jaaajjjajajajjajajjjjj
-
george11
addikt
Ez most komoly?
Sorkatonaság megint? -
Norb3rto
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged