Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz
fero02 #25697 üzenetére
Nyilván így van. De hirtelen te sem tudsz ezek szerint jobb módszert mondani akkor a légszennyezettség pillanatnyi csökkentésére, amit sajnos nem csak a helyiek gyökérkednek, meg faszkodnak oda, hanem az összes autó, ami keresztül megy Pesten egy nap. Drasztikus megoldás valóban, ebben igazad van, sőt ebben mindenkinek igaza van, de itt és most nincs jobb. A kínaiknak nem jött be, nekünk még bejöhet, mert sajnos az átlag magyarnak még nem futja két autóra
-
GrandeP
addikt
Páros napokon, a mássalhangzós rendszámok, páratlan napokon meg magánhagzósók...
Én pl..
Elsőkörben, nem halogatnám a kelet-német autócsodák kivonását a forgalomból....trabi, polák, wartburg és hasonló szarokat... értem én h nincs pénz autóra és szegény embernek ez is jó... de amikor nekem nem volt autóm bicikli vagy tömeg közlekedés vagy pedig a 2 szép lábam segítségével jutottam el oda ahova akartam...
Második körben...
Kitiltanám a terepjárókat... rendszámtól/nemtől / mindentől függetlenül.. terepjáró a tanyára kell, de ott meg elakad az X5-ös...
-
aXXon
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #25691 üzenetére
A rendőrnek annyi joga van h figyelmeztethet....
Magyarán... csak "FELHÍVNAK" h önkéntes, jogkövető magatartást végezzél...
Nem kell ennnyire felfújni... úgyanúgy bemehetsz kijöhetsz, ha meg állítanak és a papírok rendben akkor aztmondják h ejnye bejnye... cserélj rendszámot paraszt!
Sokkal nagyobb baj h itt Kecsón, az aluljáróban 2 oldalra meg van fagyva a víz, és csak középen van egy kis út ami járható...
Gusztustalan és életveszélyes...
Pár kemény csávót már megdobott mikor előzgetett.... gyönyör volt nézni...
-
fero02
nagyúr
Lehet, h nem jó a hozzá állásom, de különösebben nem hat meg.
Én csak az olyan vidékiek helyzetébe tudom a számat jártatni, mint pl KTU. Most az ottaniak gyökérkedése miatt ne tudjon menni csütörtökönként áruért? Mi jogon borítják fel az ő és még sokan mások megszokott, esetleg bevált dolgait?
Vagy ha nekem van akármi dolgom, akkor miért kellene megintcsak az ő faszságaikhoz igazodnom? Ennyi erővel igazodjon ő hozzám.
Itt az élő példa: Bakesz tesója vett házat pesten, a faterja meg innen Szarvasról fel akar menni segíteni nekik bekábelezni a házat, errefel az okosak miatt vagy 1 nappal több szabit kell kivennie, vagy ugye eggyel kevesebbet. Úgy lehet "kárba vérsz" 3/4 napja, emígy meg nem tudja befejezni a munkáját időben.
És a sokadik érv, amit george-val beszéltünk msn-en, h ezzel a tolvajok járnak a legjobban. Kinnt kertvárosban lerakják a kocsit az emberek, onnan mennek tovább ahogy tudnak, azok meg addig szépen csönben elcsórják ami kell.
george11: áh, inkább nem is mondok semmit...
-
george11
addikt
válasz
fero02 #25682 üzenetére
Kicsit járj utána, hogy miért is van most balhé pesten. Nem a co miatt, hanem a rengeteg korom, ami a dízelmotorokból jön.
Hiába vetítik a gyárak, hogy a dízel mennyire "zöld" motor, meg keveset eszik.
Hát persze... Csak elfelejtik mellé tenni, hogy a korom ami belőlük jön az még mindig elég kúúvasok. ( az új részecskeszűrős mocik már jobbak egy fokkal, de azokat a szűrőket vagy cserélgetni kell, vagy magukat égetik ki időnként azzal, hogy szarásig nyomatja magát gázolajjal, és begyújtja. Aztán ez megy a szabadbatökéletes megoldás
).
Nem a Co-tól kapnak a népek tüdőrákot, hanem a lebegő részecskéktől/ koromtól.Asszem ennyi így röviden egy szóban összefoglalva
-
GrandeP
addikt
válasz
***HG*** #25685 üzenetére
Benzines pro:
A dízel az azért mégis csak traktor....
AMúgy azt tudjátok h ezek a motorok (de még a legújabb tervezések is) vagy 30-40 éve elavultak?
Már rég át állhattunk volna az elektromosra, ami 1 sebeséges, állandó a nyomatéka, nincs turbólyuk, pörgetni se kell.. stb...stb
-
***HG***
aktív tag
válasz
fero02 #25682 üzenetére
Soha nem fogja bevallani magának hogy egy 1,9, 2,5Tdi motornál nincs jobb... Én legalábbis imádom. 400.000 futott km után is 5 liter/100km, tudok vele menni 190-nel is, és 5 személy + csomag terhelés mellett is ugyanúgy megy mint a golyó.
Nekem már számos benzines és diesel autó is van/volt a hátsóm alatt (Aleko 1,6benzin, Mondeo 1,8 benzin, Alfa 156 1,8 benzin, Toledo 1,9Tdi, VW Bora 1,9Pdtdi, Mazda 2,2d stb.) de engem senki nem győz meg arról hogy a benzinessel dinamikusabban/kényelmesebben/olcsóbban közlekedtem volna...
-
fero02
nagyúr
Értelek, elképzeltem. De ez így, ebben a formában felháborító, undorító, stb.
Szopassák magukat a pestiek, de ebből jó lenne kihagyni a többi népet. Aki meg beteg, az teljesen más, fölösleges belekeverni őket.
george11: Neked meg már megint mi a bajod a dízellel
A kétütemű oké, de h állandóan basztatod a dízelt...nem is értelek.
Mert ha festő lennél, vagy kőműves. De nem.
-
alázógyík
addikt
válasz
Honda_Fire #25673 üzenetére
p.ü. ment noti rammal kapcsolatban.
-
Steve1979
aktív tag
Keresek kisméretű winchestereket (10-40 Gb)
pü -
Norb3rto
őstag
-
Honda_Fire
tag
válasz
God Vazzeg #25676 üzenetére
vmi 939 lapod nincs *eladó
?
-
bartucc
addikt
válasz
Honda_Fire #25673 üzenetére
Keresem az új arculatot, szval megoldódnak a problémák
-
bartucc
addikt
Vki tud vga-t ócsóé?
Vmi ddr3 kéne -
alázógyík
addikt
válasz
God Vazzeg #25665 üzenetére
3GHz-es van, újonnan, sokért. Kell?
-
tibibi
őstag
válasz
Honda_Fire #25666 üzenetére
2x256 mb ddr2 samsung vagy (2x512mb ddr2 samsung ) az utóbbi csak ha ne lesz jó a notimba.
-
aXXon
őstag
válasz
fero02 #25648 üzenetére
De ha mondjuk Pesten élnél, nem azért mert odaköltöztél, hanem mert mondjuk odaszülettél, sokan ugyanis nem választották, hanem már odaszülettek. Elképzelted? Akkor most képzeld el, hogy van egy kisfiad/lányod, aki mondjuk asztmás és egyéb akut légúti betegségekben szenved és neked nincs lehetőséged otthagyni Budapestet, mert odaköt a munka, meg az asszonyé is, stb, stb... És akkor most képzeld el, hogy vágni lehet a szmogot a környéketeken, meg a port....
Én pártolom ezt a rendszámos dolgot, sajnálom, hogy a Kínaiknál nem vált be, ugyanis az átlag (hangsúlyozom, az ÁTLAG) kínainak is már két autója van, egy páros, meg egy páratlan rendszámmal. Nekünk még hasznunkra válhat, de globális változásokat csak akkor lehetne elérni, ha legalább a világ 2/3-án bevezetnék.
-
Honda_Fire
tag
Notiba DDR2 400mhz-s ramja valakinek ?
-
KTU
addikt
válasz
God Vazzeg #25662 üzenetére
5k -ért D420 vagy D430 jövőhéten, probagari
-
vikcsi
senior tag
válasz
God Vazzeg #25662 üzenetére
6k
-
vazzz
őstag
Haj.
Egy gyors, hozzávetőleges beárazás kellene:
p4 2gigás procival 2 giga rammal,160hdd,64mbvideokari,dvdolvaso cdiro,hangkártya,17 es monitor,bill,egér,webcamera
Részleteket nem tudok. -
KTU
addikt
válasz
Honda_Fire #25656 üzenetére
nekem van
de nem eladó
-
Honda_Fire
tag
939lapja ha van valakinek irjon mááá
Ui.: Hibás alkatrészeket felvásárolok, PM me.
-
KTU
addikt
válasz
ekrisztian #25652 üzenetére
hu tényleg
volt annyi dolog
majd, jövőhétvége?
fero02: valami bivaly cerkát cserélnék le
-
Honda_Fire
tag
fél1 -i UP mert fáradt vagyok, és mert 1-re hülyébb vagyok
-
fero02
nagyúr
válasz
george11 #25645 üzenetére
És teljesen igazuk is lesz, akik sz@rnak rá. Ha minden papír rendben van, ami egy gépjármű üzemeltetéséhez és fenntartásához szükséges (aminek ráadásul a fele fölösleges és lenyúlás), akkor mehetnek az anyjukba.
De ha mégis meg akar büntetni, akkor azt milyen jogcímen teszi meg?
Helyszíni bírság, mert páros számú napon páros rendszámú autóval közlekedtem? LOL.
Komolyan mondom, vicc ez az ország.
-
Chaser
legenda
Postázott már valaki idén standard csomagként, mennyire emelték az árát? Nincs kedvem keresgélni
szerk:#25645 george11: Milyen jól jár az, akinek 2 kocsija van..az egyik páros, a másik páratlan rendszámmal
-
george11
addikt
[link]
Ebből mekkora anyázások lesznek . -
GrandeP
addikt
Üdv!
Kellene nekem usb hangszóró vagy fejhallgató vagy hangkártya... olyat ami 1,1-el is kompatibibibilisbis....
Majdnem sűrgében.... nagyon teszkós áron...
Köszi...
-
george11
addikt
válasz
ekrisztian #25641 üzenetére
Tényleg yaris lehet. Nemtom miért néztem 206-os pug-nak
(lehet kicsit túl egyformák az autók mostanában
)
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #25641 üzenetére
hozzá teszem kolléga lámpánál ütötte a kormányt a Corollába Rocky4 nyomta..addig püfölte a kormányt még a légzsák eldurrant...
első generációs légzsák volt..elektronika nélkül, lassulás érzékelővel..
na a Yarisban nem olyan van..
De azért lehet ilyen.Volt egy Alfa sorozat amiben nagy melegben tűzőnapon hagyott autóban benyíltak a légzsákok
..nem is egy...
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
george11
addikt
Kicsit sok lett a hangerő
Vagy túl érzékeny a francia technika a mély hangokra
-
Chaser
legenda
első
-
george11
addikt
mö
-
Steve1979
aktív tag
Second.
-
aXXon
őstag
First.
-
aXXon
őstag
Last.
-
BaKeSZ87
őstag
-
Steve1979
aktív tag
válasz
BaKeSZ87 #25628 üzenetére
Madár végig irányított, csak az ukrán bírta a verést, ott nem aggódtam
De a Karcsi 1etlen szerencséje, hogy a 9-10-edikben megrogyott a ruszki és azokat nagy fölénnyel hozta. a lendület kitartott a 11-ben is, az utolsó megint egál volt. ha az nincs, huuuu, más lett volna a végeredmény ...
minden jó ha vége jó -
BaKeSZ87
őstag
Kecskeméti a WBO új világbajnoka
Szép volt Karcsi!
-
fero02
nagyúr
Az enyém sem?
Pedig 2.8-as.
-
KTU
addikt
Keresek S478 tokozású Pentium processzort 2,6Ghz-től
cerka nem érdekel -
Steve1979
aktív tag
microsoft msdn Library 99' eladó (eredeti 3cd+tok)
-
vikcsi
senior tag
Maradt még az e7200-es és a 420-as celeron proci...
-
george11
addikt
-
george11
addikt
-
Norb3rto
őstag
-
Szlovi
senior tag
Egy kis melegítő fázósaknak
-
GrandeP
addikt
válasz
Honda_Fire #25601 üzenetére
ÉS neked is jó volt, vagy csak neki?
-
Honda_Fire
tag
Jaja, reggelt, elment a conf.
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GT710 passzív videokártya
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest