- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Lehet, h nem jó a hozzá állásom, de különösebben nem hat meg.
Én csak az olyan vidékiek helyzetébe tudom a számat jártatni, mint pl KTU. Most az ottaniak gyökérkedése miatt ne tudjon menni csütörtökönként áruért? Mi jogon borítják fel az ő és még sokan mások megszokott, esetleg bevált dolgait?
Vagy ha nekem van akármi dolgom, akkor miért kellene megintcsak az ő faszságaikhoz igazodnom? Ennyi erővel igazodjon ő hozzám.
Itt az élő példa: Bakesz tesója vett házat pesten, a faterja meg innen Szarvasról fel akar menni segíteni nekik bekábelezni a házat, errefel az okosak miatt vagy 1 nappal több szabit kell kivennie, vagy ugye eggyel kevesebbet. Úgy lehet "kárba vérsz" 3/4 napja, emígy meg nem tudja befejezni a munkáját időben.
És a sokadik érv, amit george-val beszéltünk msn-en, h ezzel a tolvajok járnak a legjobban. Kinnt kertvárosban lerakják a kocsit az emberek, onnan mennek tovább ahogy tudnak, azok meg addig szépen csönben elcsórják ami kell.
george11: áh, inkább nem is mondok semmit...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged