Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
Nem régiben volt téma a distribútor, de szeretném most újra felhozni, mert nem sikerült eldöntenem melyiket vegyem. Ti mit használtok, melyiket ajánlanátok?
Talán a leggyakrabban felhozott disztrik a:
PuckPerfecter (~32k)
Tadamm (~20k)
Motta (~12k)
AVX saját (~10k)Van még esetleg valami amire érdemes lenne egy pillantást vetni?
-
resool
aktív tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
a 2015 utánihoz képest . ( viszont azt benéztem, hogy az újban nem alapból SS, csak már sok videoban arra cserélték és azt feltételeztem, hogy alapból az, de nem)
Ami érdekes, hogy a 2015 előtti géppel rendelkezőknek valamiért nem jön be az IMS szűrő, de a 2018 utáni géppel már jó tapasztalatokat olvasni róla. Ennek mi lehet az oka? -
resool
aktív tag
válasz
mentic18
üzenetére
Nem a kar a nyomásfokozó, hanem a filter.
Alin találsz hozzá naked kart és sima filtert; sajnos rendes minőségű filterből nem sok 51mmes van ami passzol a karhoz; de már ezzel is nagy javulást tudsz elérni.
(amúgy az eredeti karba is belerakható a filter, csak kicsit barkácsolni kell hozzá; de talán jobb megvenni a naked kart akkor már egyben) -
resool
aktív tag
Igen, újat szeretnék és feketét (tehát már csak emiatt is kiesnek a régebbiek).
Tudom ez szubjektív, de az előző szériák nagyon nem tetszenek kinézetre és nekem ez is egy fontos szempont. -
resool
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg külföldi webshopot ahonnan itthoninál olcsóbban lehet GC-t rendelni? Az itthoni 150-160 ezer forintos ára szerintem már túlzás.
-
resool
aktív tag
Egyetértek. A logo szörnyű. Kvn nem zavaró, úgyis kidobod a zacskót, de azért a gépen szúrja az ember szemét.
Viszont azt be kell látni, hogy ez az új gép ha nem kacatból van összerakva, akkor a kategóriája legjobbja lehet. (majd ez kiderül a tesztelések alapján, de tisztán specifikációt nézve erős ezért az árért)
Amúgy ezt a kínaizást viszont nem értem. Pl. a NZ is ott készül, olcsóbb Gaggiak is; szóval ne emiatt legyen lefikázva. -
resool
aktív tag
Erről az új AVX gépről mit gondoltok?
Specifikációk alapján jónak tűnik. Dual bojler és PID is 150/180 ezerért.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest