Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Van valahogy egy lista miket érdemes beszerezni espresso gép mellé minimum, elsőre ?
Lesz egy full tuningos fragola GC-m.
Cm702-m van.Mérleg, tamper, ilyesmire gondodok
Elore is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
GC-hez milyen "
feneketlen" ( ) nyitott szűrőtartót ill. szűrőt ajánlanátok? ahogy olvasgattam róla tanulás szempontjából elég fontos lenne. vagy alis bőven elég? vagy expoligonból a legolcsóbb 58-as?
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Köszi a tippeket fiúk! Nemsokára meglesz a gép (GC), gyűjtöm a beszereznivalot
Mérleg, tamper, nyitott kar így már a listán ...
Kávék a fagyasztóban
Remélem azért egy darabig elég lesz a cm702Azt vettem észre hogy kar a jobb káve a brikkaba ( vagy én vagyok bena, amire sok esély van )
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
ez megfelelo lehet kevereshez? epsom so
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
GC-hez mekkora tejhabosito edényt rendeljek? 1 max 2 főre fogom használni nagyon max -
eastsider
nagyúr
Koszi a tippeket.
azt sejtettem, hogy nem gozolesre van kitalalva a GC, de azert gondolom csak hasznalhato napi 1-2 gozolesre.beszerzek egy ikeas FP-t.
a gozkart/kiontoket meg megveszem, (350+600) nem tetel, ez a gyari muanyag kar eleg bena/igenytelen, mar csak azert is (2010-es GC)maxmax flat white/cappucino a cel. majd.. de egyelore meg potato vagyok
masik kerdes: akarok nyomtatni kisebb csepptalcat. viszont a lecsapato csovet akkor meg kellene hosszabbitani. mit keressek hozza expolyn?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Mazzerek mennyivel halkabbak a CM702-nel? kavezokban, amiket hallottam ott ugy tunt valamivel (nem sokkal), inkabb magasabb hangjuk van/gyorsabb, ill nem kell pufolni percekig
mi az ami elorelepes a CM702-hoz kepest es halkabb is es mondjuk 100-150k korul van?
alapvetoem mazzerekben gondolkodom hasznaltan -
eastsider
nagyúr
válasz hogyaza #114603 üzenetére
Minirol mi a vélemény? Nagy a hely szüke...
[kép]
Mikor megunom a pufolest lépnem kell.. zeng az egesz konyha/lépcsőház
Wilhabent is nézem, lehet van ostrakiaban kontaktKoxkids: szerintem ronda és béna az állító mechanika állítólag.. de újonnan az az egy elérhető kb.
Kuposra meg én nem cserélném a graefet[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz kisati748 #114619 üzenetére
Udv boglarrol
tetszetos
csak ezzel kell meg foglalkozni, dozerless mod, festes, kesek, felszabalyozas gondolom (nem tudom Fragola ur vallal-e most). szorakozni kell vele, en meg ezekben nem vagyok ugyesmini-e vs super jolly mi a pro kontra? google nem a baratom, tul sok a verzio
-
eastsider
nagyúr
Az ikeasnal kisebb spricnit hol tudok vajon beszerzni? kicsit overkill.
ill. orlo "ecsetet" expolygonon kivul? -
eastsider
nagyúr
válasz roBEEsz #114756 üzenetére
kosartarto: [link] adtak is hozza valami ~20gr koruli kosarat, nem hasznaltam, meg ketto muanyag nyelet (nem tudom miert 2-t)
nyel: barmilyen M10-es: [link], [link], [link], [link]sz.zs.: nice! thx!
mar csak ecset kellkivancsi vagyok hogy valik be a petg-bol nyomtatott csepptalca
rastacsz: vajon ezt kivittek?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Mazzereknel mit hasznaltok, hogy karba orlesnel ne kopje tele a fel konyhát kaveval?
-
eastsider
nagyúr
válasz waxos #114798 üzenetére
pont ezen gondolkodtam, hogy van ilyen vekony muanyag "foliam" inkabb hajlithato muanyag lap, abbol tudnek barmilyet eszkabalni...
tetszik a normcore-os, de nevetseges, hogy majdnem annyiba kerul, mint a tamperjuk.
az alis olcso meg nem tetszik. nagyon belog a kosarba.
egyelore pressos cseszebe orlok es atontom a kosarba zero retentionnel de jobb lenne csak kosarba tolni a naftatmas:
Mazzer serpest hogy csinaljatok? fentrol vagy lentrol? meg nem jottem ra a technikara. de 0g kave marad benn egyelore (sepresem utan)mas2: mennyire baj, ha az elso par (10) mp-ben ilyen a lefolyas? [kép]
aztan kesobb valik egye: [kép][ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gery0505 #115334 üzenetére
Elvileg a ridgednel könnyebben kijön a pogi, valamelyik videóban láttam, talán hoffmannal, de nem 100, elvileg amugy "jobb" a ridgeless. Passzentosabb tamperhez főleg tutibb.
Az is lehet hogy revoluton bekered, vagy mindenki elküldi neked a pénzt... Vagy kérsz valami proofot mindenkitől, aki rendelne.
Jó gondolom pikk pakk elmennek az 58as VST-k bukó nélkül ha valaki mégis meglepne...Azt hiszem mailboxdere rendeltek, mert kellett eus adószám
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
ot milyennek mondanatok? eleg szinhu lett a foto, termeszetes feny mellett keszult
[kép] kozepes, vagy vilagos?
Impresso ethiopia adado natural (espresso pori)
94C-n nagyon jot huztam belole reggel, jottek rendesen a gyumolcsos jegyekmas: mitol van, hogy sok videoban amit nezek naked portafilter lefolyast, ilyen szep tolcser jelenik meg? [link]
nekem ilyen kisebb a tolcser, vagy meg kisebb szinte mindig: [kép][ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gery0505 #115366 üzenetére
ah ertem... nekem is gyufaszal vastagsag kb...
#115359 icm: kicsit mar regi ez a pori (oktoberi), csak most kerult sorra... van meg egy costa ricai jan 3-i is. az alattunk levo kavezoban ilyet kapni, igy gyakran veszek toluk. brikkahoz kepest elegge csoda az eredmeny
-
eastsider
nagyúr
válasz RetepNyaraB #115611 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
-
eastsider
nagyúr
válasz zolnagy #115997 üzenetére
Nekem alá megy minden bögrém. Ez a teás a képen a maximum magasságát tekintve.
Nekem a gyári lefuvato van, csak backflushkor spriccel nagyot,
Egyébként hint: pont belemegy a szabvány fém szivoszal a lefuvato helyere. Még nem éreztem igényét belevágni egyelőre...
Én is imadom ezt a mérleget. Tud auto startot is, de fölöslegesnek tartom[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Siófokon van valahol tűrhető kofi? Maran május közepén nyit :/ -
eastsider
nagyúr
válasz Peti...(16v) #117539 üzenetére
jaja. ez nem a Pozsonyi út
végül a Völgyhíd lett. de még mindig borzasztó volt a dupla, kiöntöttem volna itthon
nem tudom mit csináltak, de fura volt az is, hogy percekig járatták a mazzert kis pihikkel.... azért ekkora forgalom nem voltköszi a többi ajánlást. legközelebb megnézem őket
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Srácok, valakinek megérkezett már a nanofoamer pro innen ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok