Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem nem mostanában, de ha lesz legalább 10-15 jelentkező a topikban akkor összehozhatjuk.
#118522 eastsider
igen, picit talán nekem is finomabbra kellett őrölni; de az első 1-2 hétben csak annyi tűnt fel, hogy sokkal kevésbé érzem savasnak ugyanazt a kávét, már-már zavaróan eltűnt.. lejjebb mentem 2-3 fokot és így kezd kb hasonlítani a korábbiakra..
(majd visszapróbálom az IMS kosárral is, mert ugye én közben őrlőt is cseréltem
)+ azt hittem, hogy az előkészítésnél rontok el valamit, mert nem nagyon akart összeállni a lefolyás szép egységesre.. Aztán ráindítottam kosár nélkül, szemre sem tökéletesen terített, levettem a felsőszűrőt, és a közepénél volt egy minimális kávézsír(os retek).. amióta kipucoltam, tökéletesen összeáll. Ez számomra igazolja picit, hogy a kosár ellenállása tényleg elég egységes

-
sz.zs.
őstag
Megnézem, lehet hogy van pluszban ilyenem.
Zoli1222: ha vannak szerszámaid és ugyanúgy összetudod rakni ahogy szétszedés előtt volt akkor szerintem igen.Lehet hogy azért friss a hővezető paszta, mert kazán volt cserélve benne? Ha igen akkor nem kell szét szedned, de erről megkéne bizonyosodni. Lehet csak a termosztát lett cserélve? Vagy csak szét lett szedve és kitisztítva? Mit mondtak? Igen a kazán az alu a fejen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest