Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
Szabász
üzenetére
Értem. Azt már megtapasztaltam hogy bizonyos szint felett mar pici a lépték minőségjavulásban. Nyilván a daráló sem kivétel. Amit a nagy olaszokban megléptek 64 es késsel, massziv kialakitással, már egy igen jó level. Én a niche ben inkább a pepecs mozdulatok, utomunkák, trükkök elhagyásának a lehetőségét látom. Amellett h nyilván bomba az őrlemény, de a technológiája ezek szerint ezt hozza is. A design se rossz, bár én szinte már vaslaposan vonzódom a klasszik ipari kinézethez. Mert olyan szép
mondjuk, az Eurekam jobban tetszik kinézetre mint az SJ. És ahogy az őrlésfinomságot állitom vele, messze jobb, pontosabb, kényelmesebb. Meg is lepődtem. Cserébe nagyobb szopo takaritani.
őrleményben kb ugyanaz a level.
Ettől függetlenül, simán beraknám a Niche t, akár másodiknak/elsőnek/akárminek, mivel nagyon ki van találva. Most nem sajnos, de ez már más tészta.Mondjuk ha lefut és elindul a használt piaca
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk, az Eurekam jobban tetszik kinézetre mint az SJ. És ahogy az őrlésfinomságot állitom vele, messze jobb, pontosabb, kényelmesebb. Meg is lepődtem. Cserébe nagyobb szopo takaritani.