Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mutyi
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Gőzölni akarsz?
Ha nem, akkor tudok egy nagyon jó kis gépet.
Quick Mill Carola.
A srácnak akitől vettem volna az Expobar Office Leva-t, van egy Carolaja és azt könnyű kezelni,mert van alul hátul egy hőfok szabályozó, amit csavarni kell. Szóval ha ott beállítod mi a jó neked, akkor effektíve nem kell bajlódni különösképp a hűtőcsapolással.
Annyi hogy nincs rajta gőzkar, viszont nagyon jó kávét készít.Jah hát nekem is az álmom egy Rocket R58 de annyival drágább, hogy az már felejtős. Nincs 750 ezer a játékomra, szívem szerint max ez a 400 körül bruttó, mert cégre vásárolva, az áfa lejön.
Szóval úgy látom vagyunk itt többen is, akik olyan gépet szeretnének, amivel nem kell vacakolni különösebben, viszont hozza minden előnyét egy e61-es fejnek.
Tegnap voltam Miskolcon a Világbéke nevű helyen, gyerekek aki teheti menjen el.
A pizza és a tépett malachús valami isteni, a kávé mennyei, Gianni Frasi kávéjuk van, nekem állatira bejön, vettem is, most is azt ittam a Baby-vel, kurva jó. Na de milyen lenne egy e61-el.....Zöldbab: A gép nem volt nagyon használatban, le volt belőle engedve a víz, ezért az elején mintha levegős lett volna, alig jött a víz belőle.
De később amikor már sokadszor átengedtük a vizet, akkor is az volt, hogy a biztonsági szelep dolgozott azaz kb. fél óra alatt amíg teszteltük, ki be kellett kapcsolni a gépet, a gőzkart megengedni hogy a nyomás kijöjjön, a pukkanás meg jött vagy 5-6 alkalommal.
Így nem mertem megvenni egy 200 ezres gépet,mert nem éreztem,hogy örömöm lesz benne, ha nem hozza amit elvárok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
úgy, hogy asszony se szóljon.