Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
Az utóbbi hetekben én is elő vettem a Gene-t, és egy kenya-i kàvéval sikerült olyan tökéletes vilàgos pörkölést összehozni, hogy csak pislogtam. Volt belőle bőven, így tudtam kísérletezni is. Nàlam ennél a kàvénàl az adott ilyen eredményt, hogy volt az elején 180 fokon 7 percig "szàrítàs" fàzis, illetve a végén mikor elindult az első reccs akkor visszàbb vettem a hőfokon, így egy kicsit (2 percig) elnyújtottam a végét. Egyszer a Kapuczíneres Németh Jànos írt erről az elnyújtàsról, és valóban működik. Próbàltam azt is hogy csak az elnyújtàst elhagyom a végéről, és úgy màr nem is volt olyan jó.
-
PeterAgos
csendes tag
Szinte kizárólag Gene-vel pörkölt kávét iszunk itthon (nagy ritkán veszek CasMo-t a győri Kávébajuszban). A hét végén sikerült kóstolnom gyári pörkölésű AVX Burundit, az itthon pörkölt (23 dkg, 230 fok, 14p) bizony a feleségemnek és nekem is íz-gazdagabbnak tűnt. (kávégép ua.)
Próbáltam én is 240-en, de számomra valahogy jobban "kézben tartható" 230 fokon a pörkölés. Az időt nem mechanikusan állítom be, az utolsó percekben "színre, szakra, hangra" megy a játék... (Egy alkalommal ilyentájt hívott fel egy cimborám - na az az adag ment a kukába
) -
mdav88
aktív tag
Jelen!
A Behmor-ral szerencsére még profilozni is tudok, de el kell engedjem a babok hőmérsékletét 220-ig, hogy jó legyen. Pont a legutóbbi 90/10es AVX blend muzsikált úgy, ahogy leírod. (és szeritem jobban, mint amit már pörkölve kaptam
) 400gr bab 15 perc alatt készül el mindennel, 21-23% közti RAO értékkel.Szóval én is elégedett vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) 400gr bab 15 perc alatt készül el mindennel, 21-23% közti RAO értékkel.