- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
zolnagy #68033 üzenetére
Te aztán tényleg hamar megunod a gépidet
Mi a következő terv?
Parci: szerintem ne kapkodd el ezt az eladást. A Mina szerintem nagyon erőltetett, Lali szavaival élve bazári (de ez megint csak ízlés kérdése), úgyhogy nekem akkor se kéne, ha megengedhetném magamnak.
Gyalázat: az előbb egy tökéleteset húztam a Quick Millel. Olyan komplex lett az ital, amilyen egyszer sem volt a nagygéppel... Ok, ez most véletlenül betalált, és nehéz lenne reprodukálni, mert lövésem nincs a hőfokról, ráadásul az utolsó adag volt az Indian Chocóból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest