Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pacuha69
üzenetére
szervezhetünk kávés bulit, persze. jó ötlet a "mazzerek" téma is. persze érdemi tesztelést úgy sem lehet ott és annyi idő alatt csinálni, de talán nem is ez a lényeg

az időpont már nagyobb kérdés, főleg, hogy anyafej nélkül azt sem tudom, hogy mikor van programunk. megkérdezem este. a július 15-16-i hétvége előtt nekem biztos nem jó már semmi, ennyire még én is emlékszem

-
Bazsee71
őstag
válasz
pacuha69
üzenetére
Szót ejtettünk erről a személyes találkozó alkalmával, és a gyári késsel szépen indult is 30Hz-en, ezt csak a "durvább" 151F jelű késsel csinálja. A daráló teljesítmény (650W), meg a leírtak is stimmelnek.

Szóval ennél a késnél marad a forgás alatti adagolás, főleg ha még világosabb/fagyott szemeket töltök majd bele. Van a fagyasztóban 100g CasMo kolumbiai, azt a hétvégén tervezem vele kipróbálni.
Ferdzsoo: Itt sokan így csináljuk,de nem feltétlenül kell így. Nekem ugyan nincs tapasztalatom vele, de többen írták, hogy a CM900-ból elég nehéz kiimádkozni a pangót.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest