Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Amikor én voltam, akkor Béndek Tamás is ott volt, de megmondom őszintén, nem néztem hogy készítik a kávét, a végeredmény igen jó volt. Engem inkább az bosszant, hogy sokszor nem érződik az italon a lezserség, a Kék Elefántban sem láttam annyit maszatolni a baristát, mint amennyit én játszadozok vele, a kávé mégis fenomenális volt. Megkérdeztem, és a hőfokkal sem babrál különösebben, ritkán megy el 93 °C-ról.
Amúgy a Pécsi Kávéban kaptam egy grátisz kávét, mert Tamás mondta, hogy a guatemalait már nem adná ki, mert hiába hűtőcsapol, annyira túl van melegedve a gép, hogy megég, inkább ajánl mást. Aztán mondtam hogy akkor mindegy, csak kíváncsiság volt mert most hoztam éppen a Danettitől, erre mondta hogy akkor csakazértis ad egyet, és legalább tudom milyen mikor megég.

Na meg ma is tanultam valamit, én sem tudtam mi az az omniroast. De ahogy nézem nem is nagyon használják a pörkölők a kifejezést, legalábbis azoknál a kávéknál, amikkel találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest