- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Bazsee71 #51465 üzenetére
Nézd ugyan a videóban nem szerepelt de elég sokat szarakodtam a Catlerrel hidd el. Mindenféle beállításon, sokféle kávéval. Akármit csinálhatsz, akárhogy állítgathatod ugyanez a végeredmény. Most kipróbáltam duplával is, ugyanez az eredmény. Nem szar amit a Catler csinál, csak a Gaggia érezhetően jobb. Ennyi.
Elhinni sem muszáj, és simán rám lehet fogni, hogy a Gaggia lefizetett, hogy írja rosszat a Catlerről (csak viccelek) de ez van.
Méricskélni ennél jobban semmi értelme nem lett volna hiszen az őrlő elég pontosan adagol és minimális lehet csak az őrlemény miatti eltérés. A szűrő ugyanaz volt, lefolyás szintén. Nem laboratóriumi tesztre vállalkoztam csak egy átlagos gyors összevetésre.
A forgalmazóval ettől függetlenül jó a viszony, abszolút korrektek. Szerintem nagyjából itt zárható is a téma. Ha valakit mélyebben érdekel és jobb tesztet szeretne készíteni az megkeresi a forgalmazót, kér egy gépet, készít egy videót és megnézzük mi sül ki belőle.
Továbbra is az a véleményem, hogy a régebbi gépekhez képest valószínűleg módosítottak valamit, mert semmi nem indokolja ezt az eredményt, sőt a Catlernek lazán nyerni kellett volna. Amúgy meg a gép egy kezesbárány és imádnék belőle egy olyan változatot amiről paljoc és a többi boldog tulaj beszámolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Interactive Brokers társalgó
- OpenMediaVault
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- GARMIN kerékpáros szett
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest