Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
"az előbbi az nagyon újhullámos és az utóbbi egy jó egyensúly?"
Kíváncsi vagyok hova rakod majd a közepest. Persze nem mindegy, miből közepes :-).
Aki bizonytalan a választással kapcsolatosan és kérdez, annak espresso-hoz a közepest szoktam ajánlani, mert ha a pörkölés intenzitása miatt nem jön be, akkor onnan egyértelmű melyik irányba kell "menni". Kevés kávét pörkölök mindhárom skálán, ergo bizonyos orientációt adok. Azon belül már ki-ki ízlése szerint választhat. Van amelyik kávé a sötét (az általam annak nevezett), van amelyik a világos pörkölés mellett teljesít - szerintem - gyengén. Ezeket az opciókat bizonyos kávéknál töröltem a választhatók köréből.
-
soldier2
őstag
Én mindig megkérdezem, szerinte melyikkel a legjobb az adott kávé. Általában a közepest javasolta. Sötét pörköléssel a Brazilt próbáltam, nem lett nagy kedvenc.
Múltkor majdnem elcsábultam, de csak 220 fontért volt, annyit nem adnék érte. Meg a kollégák utána kifejezték, hogy nekik a kapszulás tökéletesen megfelel

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest