Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • paljoc

    tag

    válasz Parci #33370 üzenetére

    Nem kell semmit eladni, nem erről van szó, használja mindenki boldogan a magáét. :-)
    De az biztos, hogy az ételekben levő savakkal az alu meg a réz azonnal reakcióba lép, ezért nem szabad mondjuk uborkasalátát ilyen edényben tárolni. A kofi meg ugye nem semleges közeg, tehát a kar meg a rézterítő "beszédbe elegyedik vele" valamilyen szinten mikor érintkeznek. /hogy mennyire azt most ne firtassuk/ Közben találtam infot, a rész sokkal gyorsabban és egyenletesebben melegszik át, mint egy acél test, szerintem emiatt használják a kávéfőzés esetén. A rozsdamentes acél edény ilyen szempontból nem túl jó, ezért variálnak ilyen szenvics szerkezetű réteges talppal, hogy gyorsan és egyenletesen melegedjék át. Tisztítani meg mindent kell, ez egyértelmű. Bár én most a Catler karjából bizisten egy hónapig nem pattintom ki a szűrőt, január végén befotózom ide milyen. :-)

Új hozzászólás Aktív témák