Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Fragolának adtam a saját pörkölésű kávéból, de ott se kaptam túl sok pozitiv visszajelzést. "a többiek kiöntötték, de én azért megittam" De tudod olyan ez mint a hifi, mindenki találja meg benne a saját boldogságát, és akkor áthat minket a béke illata..
Egyébként maradjon meg őszinte ember, belőlük van egyre kevesebb.
eladó topping dac
-
fragola.6035
aktív tag
Tényleg nem volt itthon normális kávé. Csak egy fél kiló takony Covim Prestige, amit a szomszédból kértem.
Ráadásul frissen bontott, rettenet vad ízekkel. Amúgy ez a Covim Prestige csak bontás után 10-12 nappal után válik ihatóvá.
A gép felépítése szerintem jó. A gőzbojler ugyanaz, mint a Giottoban, csak HX cső és értelmetlen galvanizálás nélkül, a gőzcsap a Faemától való.https://caffe35.webnode.hu/
-
jolti
senior tag
Furcsálltam is, hogy így lehúztad a Malabart, mikor szerintem finom. Gondoltam is magamban, hogy lehet, hogy elb@szott egy ízlésem van... Amúgy a lassabb lefolyást szereti, hűvösebb' vízzel. Ilyenkor tiszta tejcsokis nekem.
Én mindig elkavarom, mert arról a fél, egy kiskanál cukorról még nem bírtam leszokni. Már egy éve leszoktam a tej hozzáadásáról ( hál istennek!! ) Meg a 2 cukorról, de még egy nagyon pici ( max. 2-3 g ) kell bele. Mondjuk volt már olyan egy-két édesebb' fajta kávé, amibe nem kellett, csak nem emlékszem a nevére.
Örülök, hogy kész a halálcsillag! Sok balesetmentes kilométert hozzá!! Képet! Képet! Képet! Videjóóót!Más:
Az nejemnek nem tetszett a szürke daráló. Így tegnap átfestettem. Csontszínű, vagy halvány vajszínű lett. A kép sajna nem adja, mert mobilos, inkább fehérnek látszik,de jó lett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest