- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Furcsálltam is, hogy így lehúztad a Malabart, mikor szerintem finom. Gondoltam is magamban, hogy lehet, hogy elb@szott egy ízlésem van...
Amúgy a lassabb lefolyást szereti, hűvösebb' vízzel. Ilyenkor tiszta tejcsokis nekem.
Én mindig elkavarom, mert arról a fél, egy kiskanál cukorról még nem bírtam leszokni. Már egy éve leszoktam a tej hozzáadásáról ( hál istennek!! ) Meg a 2 cukorról, de még egy nagyon pici ( max. 2-3 g ) kell bele. Mondjuk volt már olyan egy-két édesebb' fajta kávé, amibe nem kellett, csak nem emlékszem a nevére.
Örülök, hogy kész a halálcsillag! Sok balesetmentes kilométert hozzá!! Képet! Képet! Képet! Videjóóót!Más:
Az nejemnek nem tetszett a szürke daráló. Így tegnap átfestettem. Csontszínű, vagy halvány vajszínű lett. A kép sajna nem adja, mert mobilos, inkább fehérnek látszik,de jó lett. -
fragola.6035
aktív tag
Tényleg nem volt itthon normális kávé. Csak egy fél kiló takony Covim Prestige, amit a szomszédból kértem.
Ráadásul frissen bontott, rettenet vad ízekkel. Amúgy ez a Covim Prestige csak bontás után 10-12 nappal után válik ihatóvá.
A gép felépítése szerintem jó. A gőzbojler ugyanaz, mint a Giottoban, csak HX cső és értelmetlen galvanizálás nélkül, a gőzcsap a Faemától való. -
bajnokpityu
félisten
Fragolának adtam a saját pörkölésű kávéból, de ott se kaptam túl sok pozitiv visszajelzést. "a többiek kiöntötték, de én azért megittam"
De tudod olyan ez mint a hifi, mindenki találja meg benne a saját boldogságát, és akkor áthat minket a béke illata..
Egyébként maradjon meg őszinte ember, belőlük van egyre kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest