Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronin s8
üzenetére
szerintem csak gyomor kérdése, ne sajnáld, inkább örülj, hogy van még a tiédnél is rosszabb
(amúgy meg a quamatel király cucc, ahogy a rennie is, nem kell félni használni őket. ezzel együtt nem tudok azt és akkor enni vagy inni, amikor csak szeretnék, gondolkodni kell sajnos. de már megszoktam, és amíg nem vagyok fullra letiltva valamiről, nem nagy áldozat igazából)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amúgy meg a quamatel király cucc, ahogy a rennie is, nem kell félni használni őket. ezzel együtt nem tudok azt és akkor enni vagy inni, amikor csak szeretnék, gondolkodni kell sajnos. de már megszoktam, és amíg nem vagyok fullra letiltva valamiről, nem nagy áldozat igazából)