- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanolfe
tag
válasz
sanzi89 #21714 üzenetére
Meg kell védenem a Jurát, nagyon is jó gép. Nagyon jól be lehet állítani, de ehhez sajnos bele kell nyúlni a gépbe. És ezt egy laikus felhasználó nem fogja tudni megcsinálni otthon. Az én tapasztalatom, hogy atomstabil gépek.
Mondjuk az E65 épp nem a legjobban eltalált típus, ráadásul szerintem drágán is vetted. Ezért a pénzért inkább vettem volna a helyedben egy E85-öt vagy esetleg C5-öt. -
-
Galahed
senior tag
válasz
sanzi89 #21714 üzenetére
Persze, érthető a bosszúságod, de ez egy "100 éves", használt kávégép, már nem gyártják.
Ebből nem kellene a JURA-t mint céget/konstrukciót/kávéfőzőt negatív színben feltüntetni.Elég sokat nézegettem én is az automatákat mert azt szerettem volna venni, rengeteg fórumot elolvastam ez ügyben. Úgy láttam (persze ez egy személyes vélemény, ez alakult ki bennem) hogy a JURA magasan jobb mint a többi automata kávégép, beleértve a felkapottabb masinákat is (Philips által mahinált Saeco vagy DeLonghi stb stb..), persze megkérik az árát, bőven 200e Ft felett kezdődnek az egyszerübb újak.
Aztán kiokosítottak, - meggyőztek? - hogy ne vegyek automatát inkább legyen hagyományos, és közel a Jura új árának feléért olyan kávéfőzőt lehet venni darálóval, ami azért már a jobbak közé tartozik a végeredményt illetően.
Szóval remélem nincs komoly baj a masináddal, csak félresiklott valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest