Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
a Classic feketében? sztem kimondottan szép darab! mondjuk ritka; v akár egy leharcolt Classic-ot megpimpelgetni, matt feketére lefújni... húúú arra ráizgulnék! és mellette a Mazzerem, ami szintén (előbb-utóbb) matt feketében fog pompázni! v nemrég volt egy régi piros Baby (az nem műanyag volt), sztem az is gyönyörű volt! mondjuk más műfaj, de kinézetre sztem az egyik legszebb gép továbbra is a LaPavoni EP!
mondjuk ferraripiros talppal!
ez mind a 3 időtlen dizájn, KORTALAN! (nem retro!)
egyébként át tudom érezni a problémádat, sztem amúgy a E61/HX szegmens marha egysíkú, unalmas... (tisztelet a kivételnek) szinte mind fölpolírozott kockák... üdítő kivétel, a kockaformát mellőzi: Bezzera Galatea, Faema Legend E61... de, h miért jó, h mind tükörfényes!? mondjuk hölgyek biztos örülnek neki, miközben tart a lefolyás, van lehetőség 1gyos smink-korrekcióra is!
Faema Family, Rancilio Nancy? (nekem mondjuk ezek nem kimondottan tetszenek, de aszzem egy Faema F fekete, volt eladó talán április környékén...) v a Szilvike?
ha van konkrét kinézett típus, akkor kell nézni a willhaben.at-t, az olasz és a német ebayt, aztán kis szerencsével ki lehet fogni vmit!
(én nekem majdnem bővült a géppark minap 1Pavikával! szép csokibarna talp-szín, szép állapot, 70-100€ (ez még megegyezés tárgya lett vna...
), kinti (Dél-Tirol) ismerőstől, de aztán mégse enyém lett, mert jelentkezett érte, aki úgy volt, h nem jelentkezik...)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez mind a 3 időtlen dizájn, KORTALAN! (nem retro!)

), kinti (Dél-Tirol) ismerőstől, de aztán mégse enyém lett, mert jelentkezett érte, aki úgy volt, h nem jelentkezik...)