Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lojzi1
üzenetére
Alapvetően az a cél - ugye -, hogy kvázi homogén legyen a pogácsa víznyomással szembeni ellenállása. Ehhez célszerű, hogy a tömörítés előtt is nagyjából ugyanannyi őrlemény legyen valamekkora kicsi szűrőfelület fölött (legyen mondjuk 1/4 cm2). Ha ezt az állapotot sékerrel vagy rázogatással érjük el, akkor azzal, ha másképp, akkor másképp. Azt nem gondolnám, hogy ha egy 0,2mm átmérőjű tűvel belekavarunk (ésszel) az őrleménybe, akkor ez rontana. Az persze dimán lehet, hogy fölösleges.
A tömörítéstől lesz ezután kvázi homogén a pogácsa. Valamennyire azért meg kell nyomni. (Én a Normcore-ba beletettem a leggyengébb rugót, azt' jónapot.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest