Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
justgiveup
üzenetére
Konkrét kávét nem ismerem, de:
1. Én ennél jelentősen lágyabb vízzel filterezek, ez ahogy nézem 40 KH, 80 GH körül van, amit én használok az 15 KH, 50 GH.
2. Mennyi kávéval és milyen módszerrel főzöd?
3. C2 jó belépő őrlő, de azért meg vannak a korlátai, elég sok fine produkál. Etiópok amúgy is hajlamosak több fine-t produkálni a többi termőterülethez képest. Szóval lehet ez is a szűk keresztmetszet.
4. 18-20 klikk nagyjából jó, bár én annó 12-20g-hoz 14-16 klikk körül használtam. De finomabbra őrléstől nem lesz kevésbé keserű, szóval nem hiszem hogy ez a gond
De próbáld meg cuppingolni, ha úgy is keserű, akkor a kávé vagy a víz (cupping eléggé érzéketlen az őrlőre). Ha úgy nem, akkor valami a főzési módszerrel van vagy az őrlő.
Egyébként alacsonyabb hőfök tipikusan segít eltüntetni keserűséget, ha máshogy nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest