Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Na ja de mint mondottam volt azert kapszulas es kapszulas kozott is van kulonbseg.
Viszont mielott beruhaztunk erre az automata gepre ideiglenesen egy alternativ modot probaltam es nagyon elegedett voltam vele! Ugy hivjak French Press.
egyszeru, mint a bot nem is olyan veszesen draga (talan 26EUR volt szallitva) 2 kisebb kenyelmetlenseg van vele csupan: Ehhez is ajanlott a frissen orolt kave (probaltam masabb az ize) ill a tisztantartasa kicsit maceras (marmint a zaccot kiszedni) de osszesegeben jobban tetszett, mint a Brikkam. Igaz nem is votl meg csak 1 hetig
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest