- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazoltan
csendes tag
válasz
home.barista #110729 üzenetére
Új kedvencem az egykifolyós Pascucci Mini Bianca. Az a tapasztalatom, hogy ez a verzió (Bialetti Mini Express és még néhány gyártó) messze a legjobb kávét készíti, amit “kotyogós” szinten eddig ittam. Korábban évekig Brikkáztam, de édesítés vagy tej nélkül soha nem tudtam meginni belőle a kávét. A Pascucciból meg szeletelem, mert az első két kis korty nagyon finom, a lefolyás második felében inkább vizesedik.
Próbáltam hitványabb termékeket, a Bialetti Mini Express is elég kis könnyű (Olaszországban 15 euró) a Pascucci viszont egyértelműen veri minőségben, igazi nehéz, vaskos darab. -
törölt tag
válasz
home.barista #110729 üzenetére
Az 1 személyes Bialetti saját sorozatán belül is rosszabb mint a sorozat többi tagja.
Talán a geometriája miatt, aránylag lapos henger a kávétölcsér, a fél személyesé viszont olyan mint a 3-as vagy a Brikka kosara arányosan lekicsinyítve, nagyon finomat főz előforralt vízzel.
A régi kerek aljú Pascucci-t dicsérték régebben 1-2 személyesben Bialettihez képest jobbnak találták (kaveologia index fórum).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest