Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
SoundON
üzenetére
Well, megszólítva érzem magam
.Konstruktőr: alapvetően nem azt találja ki, hogy mit kell csináljon egy gép, hanem azt, hogy hogyan csinálja, meg hogy gyártható is legyen. Az én értelmezésemben. Ergo még csak sugallni sem akartam, hogy Te betoltad a széria classic-ot, és Sanyi elkezdett sziporkázni.
Ha úgy tetszik kettőnk (Sanyi és én) közül én vagyok a hülyegyerek, aki kitalál dolgokat, hogy ez is kell, meg az is kell, a Sanyi meg gondolkodik, hogy hogyan lehetne a következő abszurd baromságot kimozogni az adott keretek között. Ha épp nincs olyan k hosszú, k vékony fúrószára, ami ehhez kell, akkor megveteteti velem. Én meg nem lepődöm ezen meg.
Vicces a szitu egyébként. Mert hozzánk képest az Olympia Express is egy behemót - nílusi viziló? - és mi vagyunk a fürge cickány a nagy nemzetközi kávés állatkertben. A kiállításokon a behemót gyártók fejlesztői rámeredtek a képernyőre és nem értették, mi történik. A számok jelentésével sem voltak tisztában. Erre jön a SoundON Péter, és azt mondja, hogy nem vagyunk elég innovatívak. Szemellenzős cickány.
Ez így van. Vagy innen is lehet nézni. Nekifutok még egyszer a kérdésnek, hátha leesik, hogy miért nem olyan egyszerű az életünk, ahogy elképzeled. A hőmérést nem mostanában találták ki. Nem emberöltők, hanem évszázadok óta van erre módszer. Néhány éve Bluetooth-os jeladókkal is működik. Már 2018-ban, amikor kihoztuk a SEP-et, akkor vettem egyet, hogy játszunk/barátkozzunk vele. Aztán, amikor Balázson keresztül hallottál rólunk (2019-2020 körül), akkor Te is bombáztál ilyen-olyan gyártók termékével. Nem az a probléma, hogy ne lenne tudomásom arról, hogy a hőmérséklet fontos paraméter a kávékészítésben, vagy hogy ne tudnám, hogy mivel kell mérni úgy, hogy az eljusson az alkalmazásunkba.
3 porbléma, melyek közül az egyikről beszéltem, a másik kettőbe pedig, ha belegondolsz meg fogsz érteni:
1. Ha nem Te írod a kódot, akkor az appfejlesztés az nagyon drága mulatság. Egy eszköz (mérleg, nyomásmérő, HŐMÉRŐ) illesztése (a vele való kommunikáció) az néhány százezres kategória. 1 eszköz! Jelenleg 6 mérleggel és 3 nyomásmérővel kommunikálunk. Elvégzed helyíettem a szorzásokat? És ez csak a kommunikáció (az app még sehol sincs). Tehát nem úgy van, hogy bemegyek a boltba, megveszem az eszközt, a programozó meg 5 perc 45 alatt megugorja :-(.
2. Nem otthoni barkácsolóknak fejlesztjük a SEP-et, mert jó lenne pénzt keresni vele (ha már az app-ba egy felső középkategóriás autó árát beletoltad, ez talán nem megvetendő). Ha hobbistáknak készülne, akkor open source lenne, és oldja meg mindenki magának. Hidd el Péter, nincs elég "kedved" hozzá, hogy az appunkban a hőmérést Te akard kifizetni.
3. Ez a piac úgy működik (melyik nem?), hogyha valamit eladsz, akkor azt supportalnod kell. A legkevésbé sem akarom supportálni a 79. fajta gépbe a hőmérő beleheftelését, de még csak levelet sem akarok erről olvasni. Így is belepusztulok az e-mail-áradatba. Pedig a kit-ek és a SEP is egy könnyen összerakható/illeszthető valami.
Na, ez a pálya, amin mi mozogni vagyunk kénytelenek. Az off-road az nem a mi versenyszámunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.