Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikla007
aktív tag
válasz
excalibur36 #41045 üzenetére
Presszó, jég, shaker...
legalábbis én így tudom -
vikla007
aktív tag
válasz
fragola.6035 #39852 üzenetére
Szia,
írtam privátot, de ha nem nézed, adsz számot amin hívhatlak?
-
vikla007
aktív tag
válasz
fragola.6035 #39021 üzenetére
Szia,
én most tervezem egy GB-be a pid beépítését házilag. (ha nem jön össze, hívlak...
)
Mit javasolsz az ebayes K hőelem helyett?köszi
-
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
Kérdés, baby gaggia ims szűrővel(felső+kosár) 17gr kávé (paljoc sidamo, március elejei) mazzer minivel őrölve kb. 25-30mp lefolyás ~60ml
Az íz ok, de a végén leveszem a kart és víz van a kávé tetején (másik kávékkal is ez van)
Mit rontok el? -
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
Néhány hónapja beszereztem egy Gaggia baby-t és egy Hario Skertont és beszálltam a kávéőrületbe...
Eddig csak olvasgattam és gyakoroltam, van még mit. Az elején illy kévéval próbálkoztam az ízlett is egy ideig, persze már rájöttem, hogy az elején nem valami jól próbálkoztam...
Múlt héten már beszereztem egy kis PallYotz-ot is a kollegától és ízlik.Szeretnék segítséget kérni, ki szeretném pucolni és kicsit felújítani a GB-it, esetleg PID (rendeltem már készletet ebayről REX-C100) milyen tömítéseket rendeljek pl. danettitől?
Fejtömítést(gyári), kazántömítést felismertem, de még vagy 4-5 db. kisebb tömítés fog kelleni. Milyen méretűeket rendeljek? illetve csavarokat milyeneket kéne rendelnem?
köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest