Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi!
Igen, én mondjuk legtöbbször csak az íze miatt vagy akkor, ha valami miatt fent kell maradnom sokáig, de az ritka. -
Audison
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Teljesen véletlenül találtam erre a topikra, de ha már itt vagyok, megkérdezem. Én nem iszom rendszeresen kávét csak ha megkívánom, kb. heti 2 csésze, de van, hogy hetekig nem iszok. 30 éves vagyok, de valahogy nem érzem soha azt, hogy nekem azonnal kell egy kávé különben... Tőletek, mint rendszeres fogyasztóktól kérdezném, hogy Ti miért szoktatok rá? Mi történne, ha napokig nem tudnátok inni? Csak akkor kávéztok, ha kell egy kis pörgés vagy van egyéb kiváltó ok is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen, én mondjuk legtöbbször csak az íze miatt vagy akkor, ha valami miatt fent kell maradnom sokáig, de az ritka.
Mr.Csizmás