- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
válasz
RetepNyaraB #3800 üzenetére
Köszi!
Igen, én mondjuk legtöbbször csak az íze miatt vagy akkor, ha valami miatt fent kell maradnom sokáig, de az ritka.
-
Audison
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Teljesen véletlenül találtam erre a topikra, de ha már itt vagyok, megkérdezem. Én nem iszom rendszeresen kávét csak ha megkívánom, kb. heti 2 csésze, de van, hogy hetekig nem iszok. 30 éves vagyok, de valahogy nem érzem soha azt, hogy nekem azonnal kell egy kávé különben... Tőletek, mint rendszeres fogyasztóktól kérdezném, hogy Ti miért szoktatok rá? Mi történne, ha napokig nem tudnátok inni? Csak akkor kávéztok, ha kell egy kis pörgés vagy van egyéb kiváltó ok is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Java programozás
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest