Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szia! Nálam az égett ízt az okozta, hogy a folyamat közepén kifolyt némi kávé, ami az akkorra már forró eszközben szépen odaégett és amikor lefolyt a kávé, elkeveredett a végeredményben. Ezen az oldalon találtam megoldást, de őszintén szólva nem mertem alkalmazni (étkezési szilinkonzsírral megkenni a szelepet), mivel aggaszt kicsit :-) De évek óta nem vettem elő a Brikkát, majd valamikor teszek vele egy próbát.
Más. Ha valaki nagycsaládra főz kávét, az Aldi sajátmárkás 2,4 Kg-os kávéjából láttam tegnap 2025.08 lejáratút, szóval meglepően friss.
-
Nimda
addikt
Az én tapasztalatom:
Teljesen, de lazán kell megtölteni a kosarat. A bolti darált kávé szemcsemérete általában megfelelő egy kotyogósba (más kérdés, hogy nem friss). A főzőlap úgy legyen beállítva, hogy max. 2 percen belül meginduljon, a 3 perc szvsz sok, ott már megéghet a kávé. A hideg víz alap, baromság az előmelegített víz. A vízmennyiség is számít, én inkább (a jelölés alá egy picivel) kevesebbet töltenék bele, mint többet (hamarabb lefő és testesebb is lesz). A két személyes főző pedig, gyakorlatilag egy személyes mennyiséget főz.Egyébként ez az új brikka vagy a régi típus? A szelep "kihúzásának" sem látom értelmét, pont a lényege vész el. Mondjuk "cremát" bolti előredarált kávéval nehezen fogsz kapni, ha ez fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- Új Touroll MA1 elektromos kerékpár bicikli 36V 13Ah 25 km/h 26"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - új állapotban
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest