- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy erre akartam rámutatni én is, de az előbb még visszatöröltem a kommentet
Értem, hogy a kézi szerkezetekben sokkal nagyobb rugalmasság van, de a kezdő topikban pont nem ez lenne az legelső amit ajánlanék.
GC-n van stabil hő, megismételhetőség, alkatrész ellátottság, szabvány tartozékok stb. Ha van is rajta PID meg pumpa szabályozó, ha nem nyúl hozzá a user csak hagyja egy megszokott beállításon (fix 6-9 bar), akkor nincs egy rakás paraméter amit potenciálsan elronthat, és elveszik az a kétség, hogy most én hibáztam, vagy az előkészítés sz.r, vagy túl hideg/meleg a víz, nem volt elég az előmelegítés stb.stb.
Olyan felhasználói bázisról beszélünk, ahol felmerül a "hogyan kell jól tamperelni" meg a "kell-e nekem wdt/puckscreen" és amúgy mire jó, tehát nagyon nem az van hogy simán a kv ízéből 2 korty után megmondja, hogy "ja igen, ez hőhiányos picit".És akkor hogy tiszta legyen: belátom, hogy nem használtam manual gépeket (csak a Pico-t, de azt nem sorolnám ide), nem tudom teljes magabiztossággal azt mondani, hogy nehezebb vele belőni egy jó shot-ot. De ha az a kérdés, hogy kezdőként egy GC vagy egy Flair / Robot, akkor hiába van több potenciál a manuálisban, ha még nem áll készen a user a teljes kontrollra, minden voodo-val és ízérzékeléssel, sokkal több változó van a kezében ami szerintem inkább zavarhoz vezet.
A manuális gépek sokkal inkább egy szeánsz részei, ami amúgy zseni, ha valaki már tényleg erre vágyik. De pl ha a háztartásban bárki más is készítene valaha kávét, akkor a GC-re jó eséllyel még meg lehet tanítani - manual karosra már sokkal nehezebben, ha egyáltalán.Szóval szerintem is irtó jó alternatívák hasonló áron, de óvatosabban választanám kezdőként.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest