- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
fradi81 #8302 üzenetére
Pont akkor cseréltem kávét amikor jött a kar, így ami még volt a régi alza kávéból nem sikerült belőni jól a naked karra (fröcskölt, nem volt creama, stb). Kellett pár kör, mire sikerült beállni az újra (most aldis tiger), ami részben rubusta, így nem tudok mihez hasonlítani. Azóta nem használtam a gyári kart. Mindenképp látványosabb, de feltételezem nem ok nélkül javasolják. Szeretek kísérletezgetni, hackelni mindent amit lehet, lehet felültem én is egy újabb drága hobbi vonatra.
Többeknek is van naked karja, biztos több tapasztalatuk van.
Nekem mindenestre bejön amit kapok, de most hogy felvetődött a délutáni kávémra előszedem a gyári kart és megnézem mit tud azzal.Kis olvasnivaló: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Napirajz könyv
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest