- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Digitalpimp #8235 üzenetére
Magyarul más kifejezést nem tudok a jelenségre mint rögösödés - miattam hívhatnánk csomósodásnak is, mint a lisztnél, vagy nem tudom; ez a bevett kifejezés rá.
Ha belenyúlsz az ujjaddal az őrleménybe, azzal picit nehézkes lenne ilyen 1-1mm átmérőjű rögöket megtörni, ráadásul a nagy része az ujjaidra ragadna.. De akkor legyen egy szemléltető videó is hogy mire gondolok: [link]
Értem mit szeretnél mondani, elfogadom hogy szerinted nincs értelme. Az a fura amikor látszólag nem is (pontosan?) tudod miről van szó, de már sámán tool-nak titulálsz 5 vékony fémszálat meg egy parafadugót
Továbbra is fenntartom, hogy nem, valószínűleg egy egyszerűbb gépnél nem lehet a csészében érezni a különbséget; de azt is fenntartom, hogy csökkenti a spriccelés-csatornásodás esélyét / mértékét. Ehhez nem kell vakteszt, elég ránézni a lefolyásra egy naked karral.#8246 Digitalpimp
ok, mondjuk ez megmagyarázza -
icm
tag
válasz
Nem kell valaki hardcore legyen, hogy az alapismeretekkel / alapfogalmakkal tisztában legyen.
-
iatti
aktív tag
válasz
ne hagyd magad. állandóan kötözködnek
-
válasz
Ujjaddal nyomkodod szét
-
válasz
🤦🏻
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged