Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így van azért a Flair nem elektromos változatait már nyár óta olvasgattam ismerkedtem velük (yutubos videók tömegét nézegettem) és már akkor azonnal megfogtak, nem véletlenül lett az végül is a kiválasztott. Csak hát nem akartam hazai viszonylatban melegítgetni az alkatrészeket kávéfőzés előtt, a túrázókat megértem.
Amúgy az egyedüllét nem öröm de ha most is lenne asszonyság valószínüleg úgy járnék én is mint most a fiatalabb barátom, aki szintén kotyogósos és szintén szeretne feljebb lépni és ő sem automatákkal stb, kezdené hanem egyből bele vágna a lecsóba de a zasszony beleszól - Móricz regénycím.
De már a mag el van hintve mert mint említettem előcipelte a zasszonyt és kóstoltatta a fleres nedűt és már kezdi győzködni, tavaszra szerintem be is érik. Szerencsés, mert én már minden tudást kiolvastam itt
és órákig hallgatja az előadásaimat a presszókávé mikéntjéről sőt kezébe mertem adni - 5 hét után - a kézi készülékem fogantyúját, hogy na, húzzál egyet az asszonynak saját kezűleg! Közben ecseteltem neki az itt olvasottakat, hogy eleddig egyetlen karos, presszóképes olvtárs sem tudta meg győzni a szülőket nagyszülőket, hogy kissé váltsanak felfelé mert azt hangoztatják amit az én környezetemben 50-en felüliek, hogy jó az ahogy eddig volt de ezt nem csak kávéra tudják.
Neki is kotyogó van mostanában és utánam szabadon tavasz óta szemes bab és kézi daráló, addig ő is téglában utazott. Szóval mint tudjuk így terjed a vírus is.
Azért ezt a barátot figyelmeztettem, hogy túl sok jót olvasok a robot kávégépről és olvasson róla, hátha az tetszik meg neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás