- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taltos0711 #5152 üzenetére
Ha finom, ízlik, akkor mindegy az egész és hurrá!
Ha nem az igazi, akkor lehet töprengeni. Muszáj lenne venned valami friss (értsd kb 2 hetes pörkölésű) kis adag, kézműves cuccot és kipróbálni. Ha szépül a lefolyás, meg is van a bűnös. Ha továbbra is elégedetlen vagy, lehet gondolkodni, de én egy hario skerton pro-val kezdtem a lejtőn csúszást egy aldis karos\nyomásfokozós társaságában. Simán be lehetett vele fullasztani a gépet. Tehát vagy az őrlőd reménytelen (ha eddig megfelelt, akkor ez nem túl valószínű), vagy rossz a kávéd, esetleg egyszerűen finomabbra kéne őrölni mégis. -
iatti
aktív tag
válasz
ez elég gyors lefolyás,meg sok az 1:4. megnéztem az első hozzászólásod,hogy mivel nyomulsz. nem lehet hogy az a harió adta meg magát? azért az nem egy combos cucc. gépet akkor kellene vízkőmentesíteni,ha nem jönne belőle a víz. avval szerintem nincs itt gond. ennél többet ezekből a kávékból nem tudsz kihozni,azért is gyors a lefolyás./hiába volt ez a legfrissebb ami találtál otthon
/ nekem ez kotyogós állagúnak tűnik,de ha neked ízlik,akkor jó. pár sorral feljebb rakott ide sz.zs két videót. na ott van a jó lefolyás.
-
válasz
A lefolyást nézve ez is döglött szerintem, azért szőkül ki annyira már viszonylag hamar és jön le gyorsan.
jah és az a Hario nem biztos, hogy alkalmas
presszó finomságot konzisztensen hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged